Нов 5-звезден хотел отвори врати в Св. Св. Константин и Елена (СНИМКИ)

2
215
Добави коментар

Новият 5-звезден хотел от портфолиото на „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД – Астор Гардън отвори врати в най-стария български морски курорт.

Хотел Астор Гардън е само на крачка от морския бряг и предлага на своите гости стилен интериор, забележителна крайбрежна панорама и красива градина.

Хотелът е разположен сред зеленината и уюта на едно от най-красивите кътчета в курорта.

За всички посетители на Св. Св. Константин и Елена са достъпни кафене „Одесос“ и градински павилион „Лена“.

Те се намират в неспосредствена близост до басейна.

Астор Гардън разполага с изискана бална зала „Романтика“, в която могат да се организират различни тържества и зала за бизнес събития „Варна“.

Гостите могат да се насладят на класните блюда на ресторант „Азаро“.

Ценителите на гурме специалитетите имат възможност да се докоснат до кулинарния свят на шеф Андре Токев в ресторант „Монти“ и да опитат неговата авторска кухня.

Хотел Астор Гардън се намира до „Аквахаус Термал & Бийч“, който разполага с 14 басейна с лековита минерална вода, СПА и Балнео терапии, фитнес и други услуги.

През 2018 г. първият български морски курортен комплекс Св. Св. Константин Елена отбелязва 110-годишнината си. Към днешна дата той е морска и СПА дестинация с традиции в морелечението, Балено и СПА туризма. По случай своята годишнина курортът е наситен с културни и делови събития през цялата година.