Това ли е най-красивото дете на земята | Temaonline.bg

4
635
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Нигерийската сватбена фотографка Мофе Бамиюва, която работи в столицата Лагос, качила серия от снимки на малко момиченце в своя профил в Instagram като част от последния й проект – пише британския The Sun. 

Последвала мигновена реакция и десетки хиляди харесали снимките на 5-годишната Джаре, която притежава удивително естествено красиво лице.

В профила под снимката последовател на Бамиюва написал: Боже, тя е прекалено красива за този свят“.

Джаре бе оприличена на ангел и обсипана със суперлативи: „кукличка“, „невероятна“, „ослепителна“. 

Мофе Бамиюва пише, че Джаре не е професионален модел, макар че тя и двете й по-големи сестри Джоми (7) и Джоба (10) вече са били снимани в няколко рекламни фотосесии.

Тя разказа за  Yahoo Lifestyle , успяла да убеди майка им да им направи профили в Instagram, както и обща страница, която се казва The J3 Sisters.Тя вече има близо 20 000 последователи. 

 

Снимката на Джаре получи веднага вирусна популярност, така както се случи преди няколко години с френското 6-годишно момиченце Тилиан Болдо, появила се като най-младия модел на корицата на френския  Vogue след като стана на 10. 
 

Сега вече Тилиан Блондьо е успешен модел. 

Преди Джаре за най-красивото дете на земята бе обявена синеоката рускиня Анастасия Князева, след като нейните снимки отново се появиха в Instagram.

Тя вече участва в серия от рекламни фотосесии за популярни руски марки като тя има вече над 1.2 млн.- последователи.

Профилът й се поддържа от нейната майка Ана, която качва снимки на дъщеря си от юли 2015 г., когато Анастасия е само на 4 г.