Фантастични животни: Престъпленията на Гриндъуолд

2
191
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Трейлър 

След като години наред чакахме да стане ноември, за да излезе нов филм от поредицата „Хари Потър“, тази година Warner Bros. Pictures ще ни накара да се почувстваме като деца, отново.  През ноември излиза втората част на „Fantastic Beasts“, или „Фантастични създания: Престъпленията на Гриндъуолд“.  В ролите отново виждаме Еди Редмейн, Катрин Уотърстоун, Дан Хоглър и Алисън Судол. В ролята на младия професор Дъмбълдор ще видим Джъд Лоу, а в ролята на Гриндъуолд – Джони Деп.

От трейлъра разбираме, че част от действието се развива в Париж, но разбира се сме върнати и в Хогуортс, и то за час по Защита срещу черните изкуства. В края на трейлъра виждаме и Никола Фламел, известен, от едно „леко четиво“, което Хърмаяни четеше в първата част на „Хари Потър“. Разбира се в трейлъра присъстват и повечето фантастични създания, които Нют винаги изпуска от куфара си.

За пореден път ще имаме удоволствието да се докоснем до невероятния, магически свят на Джоан Роулинг, за да разберем дали лентата ще повтори успеха на първата екранизация. 

Световната премиера на филма ще бъде на 16 ноември. 

Видео: Youtube