Кредитни консултации

1
141
Добави коментар
creditspace
creditspace

Професионални кредитни консултации от CreditSpace. Ние извършваме първокласни кредитни консултации, за да Ви улесни максимално в избора на най-добрите условия за Вашия кредит.

Обадете ни се на тел. 02 /444-1661 за да си определите среща с наш кредитен консултант. Вашият персонален консултант ще ви информира през целия процес на съвместната ни работа.

Другата възможност за първи контакт с нас е да използвате формата ни за контакти, като попълните данни за желания от вас кредит онлайн. Попълнените данни ще ни помогнат да подготвим предложения за Вашите кредитни консултации преди срещата ни с Вас.

Кредитни консултации – Първи разговор

Нашата среща ще се проведе на удобно място и в удобно за Вас време. Нашите кредитни консултации са безплатни и заедно ще обсъдим Вашите желания и нужди от финансиране. Ще допълним и анализираме необходимата ни информация, за да търсим и намерим най-подходящия продукт и най-добрата оферта за Вас.

Кредитни консултации – Предложения и избор на банка

Ние събираме и сравняваме информация и оферти от всички банки партньори, отговарящи на Вашите изисквания, нужди и профил.
С нашите кредитни консултации се ангажираме се да предоставим на своите клиенти минимум три от най-добрите постижими оферти от банките партньори. Предоставените предложения разглеждаме и сравняваме заедно с Вас, за да направите най-добрия информиран избор.

Кредитни консултации – Активно партньорство

Ние ще ви предоставим списък с необходимите документи, в съответствие с изискванията на банката-кредитор. С нашите Кредитни консултации получавате съдействие при събиране, окомплектоване и внасяне на документите в банков офис от Вашия персонален кредитен консултант.

Съдействие от наша страна по време на целия процес при избор и кандидатсване за кредит. Вашият кредитен консултант ще Ви съдейства на всеки етап – от събиране на информация и избор на оферта до получаване на финансирането. Съдействие при цялостната комуникация с избраната банка, която ще продължи и след усвояване на кредита.
Ние се стремим да бъдем ефективни, иновативни и коректни партньори за да бъдем лидер в кредитните консултации, мнозина вече ни се довериха!

Някои ключови моменти относно кредитните консултации на CreditSpace:

CreditSpace работи единствено като консултантска компания и не отпуска кредити.
Нашите консултанти получават еднакво възнаграждение без значение към коя
банка ще ви насочат.
Ние предлагаме избор измежду всички кредити на пазара.

Консултантите на CreditSpace могат да ви помогнат в случай, че:

Купувате първото си жилище.
Купувате имот с цел инвестиция.
Имате нужда от фирмен кредит.
Имате нужда от потребителски кредит.
Желаете да рефинансирате съществуващ кредит.
Желаете да сравните условията по настоящия си кредит с актуалните оферти на
пазара.
Искате да спестите време, усилия и пари.