Сватба в розово и пепел от роза – за романтични булки

3
267
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Розовото е цвета на романтиката и любовта. Ако искате сватбата ви да е елегантна, отенъка пепел от роза е идеален за целта, а ако искате вашият специален ден да бъде изключително нежен и романтична, то сватба в розово е точно това, което търсите.

Сватбени кутии за пари в розово

Сватбената кутия за пари в розово може да направи вашия прием много изискан като се рапзоложи близо до масата на младоженците или до масата за Welcome Drink. Красиво аранжирана с дръвче за пожелания може да стане изискана декорация на сватбената зала.

 

Сватбени букети в розово

Букетите от кристали и изкуствени цветя са все по-предпочитани от булките, защото остават като красив нежен спомен от сватбения ден.

 

Сватбени албуми в розово

Албумите, които ние предлагаме могат да се използват и като книги за пожелания. Вътрешната им част разрешава да се разполагат свободно текстове и снимки и да се преаранжират даже и след сватбата. Така вие можете да наредите снимките на вашите гости и техните пожелания както сметнете за добре. Книгата за гости с разположено до нея дълго и красиво перо-химикал е великолепен акцент в ритуалната зала или ресторанта.

Сватбени книги за гости и фотоалбуми за сватба в розово

 

Сватбени аксесоари за коса в розово

Всяка булка може да прилича на кралица или на нежна дама, в зависимост от избраните аксесоари за коса. Ние предлагаме изискани корони, украси, фуркети и гребени за коса с нежно преплетени перли и кристали в избрания от вас отенък на розовото. Те могат да бъдат носени както с воал, така и самостоятелно след като свалите воала.

Сватбени аксесоари за коса в розово

Разгледайте тук: булчински аксесоари за коса в розово

Покани за сватба в розово

Първият допир на вашите гости до идеята за вашата сватба са поканите. С тях, вие можете да им подскажете стила и цвета, в който ще се състои вашето тържество ние изработваме покани за всеки вкус и във всякакъв стил – от много романтичен до сдържаната изисканост на класическите покани.

Сватбени покани в розово вижте тук:

Подаръци за гости на сватба в розово

Един великолепен спомен, който остава за гостите Ви са сватбените подаръчета. За младоженците избрали розовия цвят за своето тържество, ние препоръчваме розов кварц. Това е камъкът на любовта и е великолепна възможност да споделите своето щастие с гостите си като им подарите малък сувенир, който ще привлече любовта и нежността в живот им.

Сватбени подаръчета за гости в розово Кутийки за сватбени подаръчета в розово

Ако искате подаръка за вашите гости да е наистина супер ориинален и изискан, може да го сложите в нежните и красиви кутийки за подаръчета в розово. Ако ги комбинирате с нашите номера за маса и тейбъл картички със същите мотиви, вашите сватбени маси ще са незабравими.

Кутийки за сватбени подаръчета в розово Сватбени жартиери в розово

Все по-често у нас навлиза модата младоженеца да свали жартиера на булката като част от ритуала. С тези нежни модели, този жест ще изглежда много красив.

Сватбени жартиери в розово Покани и подаръци за шаферките

Ако имате близки приятелки и искате те да са неизменна част от вашата сватба, най-добрият начин е да ги направите свои шаферки. С нашите покани и подаръци за шаферки, можете да изразите своята любов към тях и да им покажете че те са особено важни за вас.

Покани и подаръци за шаферки в розово Мъжки вратовръзки и папийонки в розово

Подготвяйки цялостно сватбата си, не забравяйте младоженеца, кума, бащите на булката и младоженеца, малкия шафер и разбира се големите шафери. За тях, ние предлагаме вратовръзки, папийонки, бутониери и различни официални мъжки аксесоари в розово.

Мъжки аксеаоари за сватба в розово

 

Тук можете да разгледате тези и всички останали наши предложения за: сватба в цвят розово

 

Сватба в розово и пепел от роза – за романтични булки

5 (100%) 6 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!