ЦСКА и Лудогорец в борба за групите на Лига Европа

2
352
Добави коментар
sapa84
sapa84

ЦСКА и Лудогорец в борба за групите на Лига Европа

Предстоят квалификации за Лига Европа на 9 Август 2018, където България ще се представя от отборите на ЦСКА и Лудогорец Разград. След отпадането на Славия и Левски София, тези два тима ще се опитат да спечелят нещо от оставащите квалификационни кръгове, като няма спор, че целта основно ще бъде влизане в групите на Лига Европа. Стимула, освен чисто спортен е и финансов, като нека споменем и новите парични награди:

За влизане в групите на Лига Европа 2.6 млн. евро За победа в групите 360 хил. Евро За равен – 120 хил. евро

След, като дълго се говореше за голямата разлика в заплащането между Шампионска Лига и Лига Европа, то УЕФА реши да стимулира участниците и класиралите се в груповата фаза на турнира с по-високи парични награди.

Какво предстои в четвъртък 09.08.2018, като футболна програма за Лига Европа?

Нека започнем с българските отбори, кандидати за влизане в групите на втория по значимост футболен турнир.

ЦСКА – Отбора за първи път от няколко години стартира много добре шампионата, показа желание за победа и освен в АПФГ, виждаме и добри резултати в международните срещи. Последната победа с 3:0 над Адмира В. бе напълно заслужена, а и в първенството отбора успява да трупа точки, като в момента заема първото място. Съперника на ЦСКА София е небезизвестния ФК Копенхаген – отбор с традиции в международните турнири.

Мача ЦСКА София – Копенхаген Дания е от 20:45 българско време, като ще се играе на стадион Васил Левски в столицата. Определено датчаните са труден съперник, последните години почти редовно присъстват в групите на Шампионската лига, но ЦСКА има какво да покаже и ще се бори за 3-те точки пред българска публика. Коефициентите в Ефбет за 1х2 са: 3.05/3.35/2.55

Лудогорец Разград – Отбора според повечето специалисти, изтегли лесен жребии, като ще се изправи срещу Жрински Мостар от Босна и Херцеговина. Лудогорец, има в момента известен спад във формата и треньора на орлите Пауло Ауртуори, търси по спешност двама футболисти за трансфер, като единия задължително да бъде халф, тъй като се видя, че в средната линия шампиона не се справя добре в момента и допуска множество грешки. Мостар също имат проблеми, като при тях няколко ключови играча са наказани или контузени, така, че какво ще стане в този мач предстои да разберем на 9 август, четвъртък, от 20:00 часа на Лудогорец Арена. Вижда се, че Лудогорец са по-класния отбор и въпреки лекия спад на формата би трябвало да победят босненския отбор, особено пред собствена публика.

Коефициентите в Ефбет са: 1х2 1.25/5.80/18.00

По-интересни срещи за квалификациите в Лига Европа за 9 Август 2018: Апоел Хайфа – Аталанта, Нордселанд – Партизан Белград, Витес – Базел, Рейнджърс – Марибор, Хайдук Сплит – ФК ФКСБ, Севиля – Жалгирис Вилнюс.

Ето и всички мачове и Лига Европа прогнози

Всички срещи и прогнози за Лига Европа може да видите ТУК Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.