Бет365 подсигурен залог за първи голмайстор! 15.08.2018г.

2
222
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Бет365 подсигурен залог за първи голмайстор! Нека си припомним една стара, но все още изгодна оферта, предлагана от британския букмейкър- бет365. ПЗ за първи голмайстор Ви дава 1/3 от коефициента за гол, независимо кога вашият голмайстор бележи, в рамките на 90-те минути.

Вземете и начален Бет365 бонус код и залагайте на всички спортни събития, с по-големи възможности от страна на вашия акаунт!

Какво точно предлага Бет365?

Тази оферта е подходяща за тези, които често залагат на пазар “Първи Голмайстор”. Дава Ви възможност частично да подсигурите вашия залог. По-точно, ако избраният от вас голмайстор не е открил резултата в срещата, вие получавате 1/3 от стойността на печалбата (1/3 от коефициента). Когато вашият залог е печеливш, тоест сте познали първият голмайстор, вашият коефициент не се променя, а си остава както първоначално.

Тези подсигурени залози важат единствено за 90-те минути игра плюс добавеното от съдията време. Продължения, златен гол и дузпи не важат за промоцията. Тя важи и за залози на плажен футбол, където пазарите се уреждат за 35-минутна игра.

В общи линии това е най-важното, което трябва да знаете, за да вземете участие в промоцията на bet365. Прегледайте и нашия Бетфеър бонус, предлаган от екипа на Бонус Кодове!