Прочетоха присъдата, феновете в сълзи. Безкрайно тъжна диагноза за Слави Трифонов, от това връщане назад няма

1
86
Добави коментар
slavchev
slavchev

Слави Трифонов се е върнал към патериците след поредно влошаване на здравословното му състояние. Дългия бе засечен от пасажери да куца на летището на връщане от концерта си в Лондон.

Самото шоу в английската столица тв водещият за пореден път изкара изцяло седнал заради амортизирания си крайник, пише Пик. В края на миналото лято Трифонов излезе предсрочно в отпуск, защото се подложи на поредна операция, при която на счупения му преди години крак бе поставена изкуствена става, която замени придържащите пирони.

Слави се надявал сложната интервенция най-после да реши проблема му и този път той да успее да проходи нормално, но почти година след нея резултатите не били добри, а състоянието му отивало все пò на зле. Учиндолецът вече бил напълно неспособен да се придвижва без помощта на патерици или друг човек, който да го придържа, за да пази равновесие. Изкачването на стълби на този етап за него било невъзможно, а по подобен начин се развивали нещата и с шофирането.

Скоро Трифонов нямало да може сам да управлява автомобила си, което в последните години се случва рядко, тъй като той се движи навсякъде плътно с гардове и личен шофьор.

Освен това приемал и по шепа силни болкоуспокояващи медикаменти всеки ден, за да е в кондиция за работа. Това продължавало от години и ежедневието му без тях било немислимо. Шоуменът признава, че болките в крака не били единствените, които му причинявали сериозен дискомфорт. Изпитвал такива в кръста и гърба, които по цели нощи не му давали мира и го карали да будува. От екипа на предаването му разкриват, че болният му крак бил тотално несъразмерен с другия и драстично по-слаб. Въпреки че Слави се възползвал от уменията на най-добрите рехабилитатори и кинезитерапевти, които му помагали за раздвижването на крайника, той продължавал да линее и да губи жизнени функции.

Неотдавна се заговори, че 18 години след старта на предаването му по Би Ти Ви той е решил най-после да се пенсионира. Новите му здравословни перипетии потвърждават слуховете, че Трифонов ще отсъства от екран, но още не е ясно дали шоуто му ще падне окончателно, или отново ще се води от негови заместници.

loading…