Шампионска лига: Йънг Бойс – Динамо Загреб, първи плейоф!

3
245
Добави коментар
bookmakerbg
bookmakerbg

Йънг Бойс – Динамо Загреб Начало: 22:00ч сряда 22 август 2018г Шампионска лига, футболни прогнози

И в сряда вечер плейофите за влизане в групите на Шампионска лига продължават. В безспорно най – завързания и равностоен сблъсък швейцарския шампион Йънг Бойс посреща хърватския първенец Динамо Загреб. За домакините това ще бъдат първи срещи през сезона в надпреварата, докато хърватите вече остраниха два отбора по пътя си. Коефициенът за успех на Йънг Бойс в Уинбет е оценен на 1,75, равенстово е със ставка от 3,75, а за победа на Динамо Загреб може да заложим при коефициент от 4,40.

Йънг Бойс

Швейцарците ще търсят своето първо класиране в групите на най – престижния европейски клубен турнир. Йънг Бойс стана шампион на Швейцария след 32 години, като прекъсна хегемонията на Базел. Домакините започнаха много силно защитата на титлата в местново първенство. В първите четири кръга те спечелиха четири победи с голова разлика 11:2.  През уикенда пък спечелиха с 3:2 с гол в продълженията в турнира за Купата на Швейцария. На своя стадион Йънг Бойс няма загуба в 16 поредни срещи във всички състезания. А пет от последните им шест домакинства в европейските клубни турнири приключиха с опцията гол / гол.

Динамо Загреб

Хърватският шампион ще преследна своето пето участие за последните 10 години сред най – добрите на стария континент. Динамо Загреб преодаля два доста стойностни съперника по пътя си в надпреварата. Първо у дома бяха разбити израелците от Апоел Беер Шева с 5:0, а в протоколния реванш срещата завърши 2:2. В третият кръг хърватите постигнаха две победи над казахстанския Астана – успех с 2:0 като гости и победа с 1:0 у дома. В местното първенство тима стартира с равенство, но след това последваха две победи. Динамо Загреб е без поражение далеч от дома в европейските клубни турнири в последните си четири срещи.

Прогноза на bookmakerbg :

Двата отбора умеят да бележат голове, демонстрираха ни го от началото на сезона. И двата тима се разписаха поне по веднъж във всеки един свой мач до момента. Очакваме попадения и в двете врати.

Прогноза: гол / гол

Коефициент: 1,70 в Уинбет

Уинбет дава бонус до 200лв на всеки нов клиент вижте подробности от тук!