Историята на Милан е доказателство, че черната магия съществува

1
157
Добави коментар
slavchev
slavchev

Историята на Милан е доказателство, че черната магия съществува: Тортата за сватбата им е баена на гробището, още по-голям шок е кой го е направил!

След една година работа като сервитьор в известен ресторант, Милан мислил, че е видял всичко, но после, една обикновена сватба променила всичко. Гробарят, който копаел гробовете, дошъл на веселбата и помолил домакина да хвърли тортата.

– Гостите влезли в залата и седнали, след което дошли младоженецът и булката. Един колега се приближи до мен и ми каза, че един гробар търси домакина на веселбата. Не исках да притеснявам младоженците, затова се отправих към бащата на младоженеца. Казах му за какво става въпрос и мъжът ме погледна и тръгна към вратата. Аз тръгнах след него, инстинктивно, ако му потрябвам – казва сервитьорът.

Пред ресторантът стоеше мъж в стари дрехи, той не изглеждаше като гост на сватба. Той притисна едната си ръка към другата и изглеждаше стресирано. Той се извини няколко пъти на домакина и след като бащата на младоженеца показа нетърпение, гробарят започна да обяснява. Първо каза, че копае гробове и така видял какво се е случило.

– Последвах една жена дотук, хубаво облечена. Влезе носейки една торта за вашата сватба. Не бих ви безпокоил, ако не бях видял преди това на гроба същата торта – тихо започнал гробарят, докато очите на бащата на младоженеца се ококорили.

Сервитьорът Милан, който станал свидетел на случката, казва, че гробарят започнал да говори, а ръцете му треперели.

– Тази жена дойде на гробището, хубаво облечена и с торта в ръцете си. Веднага привлече вниманието ми. Тя отиде до един гроб, остави тортата на земята, а после каза нещо, след това хвърли земя от гроба през тортата три пъти. Мислех, че жали за някой, чийто рожден ден е днес, така че е донесла торта на гроба му. Но тя не остави тортата там, взе я и си тръгна. После разбрах какво означава това. Чакаше я мъж в кола. Качих се в колата и тръгнах след тях, затова стигнах до тук – каза гробарят.

– Домакине извинявай, но тази жена баеше на тортата на гроба и я донесе тук. И двамата знаем какво означава това – казал гробарят.

Той започнал да обяснява как изглежда жената, която донесла тортата. След няколко думи домакинът се хванал за главата и казал, това са кумът и кумата.

Сервитьорът, който присъствал на сцената, казал, че бащата на младоженеца се втурнал в залата, хванал кумът и кумата и ги изхвърлил от ресторанта, без да обясни на никого какво се е случило. Той заповядал на сервитьора да изхвърли тортата и повикал гробаря на веселбата.

Източник: rabadu.com

Свързани