Разкриха любовницата на Джино :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
218
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Зеленооката силиконка Мари Вачева е тайната любовница на риалити звездата Джино Бианкалана, носи се мълвата в светските среди. Миската и брадърът въртят тайна любов от няколко месеца. В началото тя е била само телефонна, тъй като Вачева не била в България, а в Австрия с приятеля си Мартин. След време обаче заварката между Мари и Джино се случила, твърдят от „Шоу“.

 „Изглежда тя е хлътнала до уши, защото вече не се притеснява да демонстрира близостта си с Бианкалана“, коментират от обкръжението й. Те спрели да крият отношенията си и често биват засичани в популярно столично заведение. Странно е, че двамата избират място, на което може да ги види всеки.

Дали миската е готова да зареже дългогодишния си приятел и да се хвърли официално в прегръдките на Джино? Или е поредната кратка афера на Вачева, която е известна с многото си такива? За нейните изневери се носят митове и легенди. Бившият й съпруг – известният футболист от Левски Веселин Вачев често е ставал за смях заради палавите забежки на жена си. След 12 години се развеждат, като причина за това е уж несъответствие в характерите.

Преди време Вачева се похвали, че я е свалял политик от най-горните етажи на властта. Тя не издаде името му, нито да разкрие докъде е стигнала с него. След толкова горещи слухове, може само да си представим…

 

Вачева обича да се отърква около различни мъже.