Зловещо! Джени отиде на ултразвук и разбра, че от 45 години в нея живее сестра близначка – вижте как изглежда!

1
164
Добави коментар
slavchev
slavchev

Да, съвсем правилно четеш това заглавие! Да, това е напълно реална история!

Историята на англичанкта Джени Кавана, която разбира, че близначката й е живяла в нея цели 45 години. Как ли? Един хубав ден, Джени получава неприятна изненада след като доктори настояват тя да мине през ултразвук. По време на прегледа те откриват 10-сантиметрова тъмна маса в левия й яйчник и са изключително притеснени, че ако се опитат да го премахнат би било фатално.

След дълги прегледи хирурзите в крайна сметка разбират, че огромното образувание, всъщност е неразвитата близначка на Джени, която според ултразвук-снимките си има лице, едно око и дори бебешки зъб.
Ето това са извадили от Джени Кавана

„Шокирах се, много се уплаших и тотално се ужасих. Имах чувството, че в мен живее извънземно“, разказва за случката Джени.

Г-жа Кавана признва, че тя никога не е посещавала гинеколог и винаги избягвала лекари, когато това е било възможно. Освен това, въпреки огромното образувание в левия си яйчник, Джени никога не е имала трудности с бременностите си – тя има две прекрасни дечица.

А как лекарите научно обясняват притеснителното състояние на брюнетката, която почти износва собствената си близначка:

„нероденото бебе е започнало като стволови клетки, които не са спрели да растат, защото яйчника ги е защитавал и им е попречил да се разкъсат“.

За щастие обаче медиците намират начин да премахнат недоразвитата близначка на Джени от тялото й, тъй като е имало огромен шанс „тя“ да започне да расте все повече и да предизвика вътрешен кръвоизлив, убивайки г-жа Кавана (тоест близначката на Джени можеше да я убие).

Крайно зловещо, нали?

Свързани