Диетата на Краси Радков сваля до 10 кг за 8 дни

1
252
Добави коментар
slavchev
slavchev

Днес резултатите могат да бъдат забелязани с просто око.

Радков реши да последва примера на колегите си Драго Чая и Руслан Мъйнов, които отслабнаха и днес изглеждат повече от добре. Актьорът заложи на съветите за отслабване на народния лечител Петър Дънов.

Мнозина са последователите на учението на Петър Дънов. Народният лечител препоръчва уникална диета, която продължава общо 8 дни. През това време хранителният режим помага на тялото скоростно да свали излишните килца.

Разделното хранене и моно режимът стоят в основата на диетата, която превърна Краси Радков във фиданка. Актьорът стриктно е следвал следния режим. Ето го и него:

Ден 1: 1 кг варени картофи;

Ден 2: 3 кофички кисело мляко, нискомаслено;

Ден 3: Килограм и половина плодове и зеленчуци;

Ден 4: Варена тиква в неограничени количества;

Ден 5: 3 броя варени яйца;

Ден 6: Половин килограм плодове и зеленчуци;

Ден 7: 300 г сварено бяло пилешко месо (може да се замени с варена тиква);

Ден 8: 2 л вода.

В рамките на 8-те дни се приема само посочената храна, нищо повече. Водата трябва да е поне по 2 л всеки ден. Краси Радков е издържал стриктния режим и в последния ден от диетата кантарът е показал с 10 килограма по-малко. Убеден, че разковничето на отслабването се крие в разделното хранене, той е решен и за в бъдеще да промени навиците и маниерите си на масата.

Диетолозите са категорични, че случаят на Краси е прецедент. Много рядко се случва човек на диета да сваля по повече от килограм на ден. Те препоръчват диетата да не се повтаря веднага. Това може да стане най-рано три месеца след първата процедура. Една от причините е, че през 8-дневния режим организмът чисти всичко и просто няма какво повече да изхвърля.

Източник: Ezine.bg

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани