ЦСКА с 4 гола срещу „Верея“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
158
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Играчите на ЦСКА се развихриха и вкараха 4 безответни гола във вратата на „Верея“ в мач от шестия кръг на Първа професионална лига.

Така „червените“ продължават да бъдат само на точка от лидера „Левски“, а старозагорци са на дъното на временното класиране със само 1 точка в актива си.

Очаквано домакините бяха по-активният отбор на терена, докато възпитаниците на Неманя Лекич не смогваха да се противопоставят достойно.

Кирил Десподов откри резултата в 17-ата минута след центриране на завърналия се след контузия Джеси и прецизен удар с глава.

До края на полувремето липсваха по-сериозни пропуски, като единствено Мауридес стреля с глава, но над напречната греда.

За това пък втората част започна с още едно попадение за домакините и на сметката на Десподов. Той изпрати топката в мрежата на Георгиев с бомбен шут.

Нападателят можеше и да запише хеттрик, но в 65-ата минута пропусна да вкара трето попадение.

2 минути по-късно Джеси навлезе на скорост в наказателното поле на „Верея“ и получи пас от Мауридес. Ганаецът не сбърка и резултатът стана класически.

В 83-ата минута Курупис си вкара автогол, след като Георгиев не изчисти добре, но заради засада на играч на ЦСКА при центрирането, попадението не бе зачетено.

„Червените“ стигнаха и до 4:0 след попадение на голмайстора Мауридес, който в 85-ата минута прехвърли противниковия страж.