Спечелете 480 брандирани тенджери, тави и касероли от Coca-Cola

1
805
Добави коментар
pgp

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Cherry Zero, Fanta Портокал и Sprite от 1.25L с промоционални етикети и промоционални златни капачки.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Брандирана тава за печене – 480 бр. Брандирана тенджера – 480 бр. Брандирана касерола – 480 бр.

Всички награди по точка 7.1. са на стойност до 30 лв. За да участва, потребителят трябва да закупи бутилка от участващите опаковки и да регистрира кода под капачката в приложението SimplyTastly (https://tastly.cooking/download). Събраните точки се използват за регистриране на участие в томболата за награди. В периода на промоцията ще бъдат проведени общо 8 тегления на награди, съгласно предвиденото в т. 8.2.4. Във всяко теглене на награди участват всички потребители, закупили билет за участие в конкретната томбола. Закупените в определения период билети за участие са валидни само за съответната томбола, отнасяща се за този период, съгласно т. 8.2.4. След изтичане на този период, закупените билети са валидни за следващото теглене. Няма отраничение в броя участия, които един потребител може да регистрира.

За регистриране на едно участие в томболата потребителят следва да използва 1 точка за тава, 1 точка за тенджера и 2 точки за касерола. Няма отраничение в броя участия, които един потребител може да регистрира.

Регистрация: за участие в промоцията потребителят трябва да свали приложението SimplyTastly (https://tastly.cooking/download) и да има регистрация в него, която може да се извърши през бутона Профил, достъпен от основното меню на приложението.