Спедиция и транспорт „Кристеленор“ ЕООД

1
219
Добави коментар
okinawa
okinawa

Кристеленор ЕООД  е фирма, специализирана в областта на вътрешната и международна автомобилна спедиция. Приоритет на компанията е организирането на всички видове товарен автомобилен транспорт. Дейността е ориентирана към транспортна логистика, както за нуждите на корпоративните клиенти, така и за малкия бизнес и гражданите.
Нашата главна цел е бързо и ефиктивно обслужване в зависимост от изискванията на клиентите, при най-добри условия, конкурентни цени и постоянна информация за стоките ви. Работата ни се състои в намирането на подходяща фирма – превозвач, която може да задоволи в пълна степен специфичните изисквания на нашите клиенти. Наш ангажимент е и последващата комуникация и контрол по време на самото провеждане на транспорта.
Нашата дейност стартира от 2012 г., но благодарение на високия си професионализъм и отношението към клиентите ни, като към приятели и партньори,се стараем да създадем на „Кристеленор“ ЕООД име на уважаван, доверен и предпочитан спедитор. Работим с утвърдени транспортни фирми, доказали своята точност, професионализъм, подържащи съвременни автопаркове. Превозите се извършват под CMR и TIR конвенциите и са обезпечени с нужните застраховки.

Фирмата се представлява и управлява от Кристина Кругляк.