Теди Бургазлиева е бременна с първото си дете :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
149
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Мис България 2002 Теди Бургазлиева е в очакване на първата си рожба. Това съобщи самата красавица с кадър в социалните мрежи, на който се вижда, че вече е в напреднала бременност.

„Скъпи приятели, развълнувана съм, че най-накрая мога да обявя, че заедно със съпруга ми ще станем родители съвсем, съвсем скоро. Благодарна съм, че имам такъв страхотен и подкрепящ мъж до себе си и знам с цялото си сърце, че ще бъде най-добрия баща на света. Благодаря ти, любов моя, че ме правиш най-щастливата жена“,  изповядва се Бургадлиева в коментара под снимката.

Тя признава, че е искала да се сдобие с наследник отдавна, а желанието й да стане майка я провокирало да напише и дебютната си книга. „Завърших я през ноември миналата година. Месец по-късно – изненада – бях бременна“, радва се Теди. Книгата й ще бъде публикувана до дни, а след няколко седмици на бял свят се очаква да се появи и първото й дете.

Бургазлиева се омъжи за половинката си Симеон Иванов през 2017 г. в САЩ. „От 1 година съм омъжена за любовта на живота ми. 1 година, изпълнена с радост, любов, щастие, смях, невероятни изненади и незабравими моменти. Все още има бележки, на които пише „Обичам те“, скрити на най-неочаквани места в цялата къща. Все още има съобщенията „Обичам те“, написани на стъклото на душ кабината“, сподели по повод първата годишнина от сватбата си миската. Двамата със Симеон живеят в САЩ, където съпругът ѝ, който е бивш автомобилен състезател, се занимава с коучинг.