Магическо изчистване на негатив и енергетизация – част 2

11
313
Добави коментар
taro-bg
taro-bg

В предишния материал „Магическо изчистване на негатив и енергетизация – част 1“ разгледах техниката в нейния вариант за приложение в градски условия. Сега е ред да представя как стоят нещата, когато техниката се изпълнява сред природата. Там енергиите са други, начинът на възприемане на средата също е друг. Затова между двете разновидности има съществени разлики.

В сегашната част 2 ще представя как се изпълнява тази техника сред природата. Отново не се изискват специфични познания по магия.

Изпълнението на техниката в този нейн вариант отнема повече време- може да е от няколко часа до няколко дни, според зависи от уменията и личните предпочитания. Също така е необходимо повече планиране, отколкото за града. 

В зависимост от избора на преход, най-вече ако е тежък и продължителен, е възможно да трябва:

– Внимателно проследяване на прогнозата за времето на прехода;

– Прецизно проучване и планиране на маршрут и уведомяване на трети лица за него, които да известят спасители при възникнала необходимост;

– Застраховка в случай на издирване от спасителни екипи; 

– Стандартните неща за дълъг преход – удобна раница, вода, дълготрайна готова храна, средства за първа медицинска помощ, здрави и удобни обувки, съобразени дрехи, дъждобран (не се ползва чадър), лек спален чувал, средства за слънцезащита; – евентуално средства за катерене и други;

От тук насетне следва потеглянето за планина, море или някоя равнинна местност. 

Маршрутът е правилно и може да включва:

– Разглеждането на исторически местности;

– Престой на известните в България (и/или в чужбина) места на силата;

– Посещение на реки, езера, язовири (ако някой предпочита- блата) и разбира се- морето;

– Престой в гори, планина, по поляни;

– Посещение на пещери;

Всяко от горе-изброените места съдържа характерна само и единствено за него енергия. Взаимодействието с нея протича уникално за всеки. Престоят до и във вода сред природата има силен пречистващ ефект. Историческите местности, както и местата на силата, зареждат специфично. Всяко едно дърво има своя собствена енергийна система, а горите действат върху личната енергия съвкупно на всички съставящи ги дървета. Аналогично е по отношение на растителността в поляните. Скалите, както и пещерите, са с особено излъчване. 

На усет, човек трябва да се спира периодично, да затвори очи за кратко. Да се остави да усети силата на природата. Да се вземе от нея в себе си колкото може. Нека усетът да ръководи как да стане това вземане. 

Когато се приключи в вземането, вече има енергетизиране. След като е намерен физическият път със сърце, сега трябва да бъде намерен и духовен път със сърце. Дали ще има промяна, това вече зависи от вас самите. Всичко е във ваши ръце.