Изстрадала жена плаче: Майка ми изпълни коварен план-Вкара друг мъж в леглото ми, за да ни раздели със съпруга ми

1
119
Добави коментар
slavchev
slavchev

С мъжа ми сме заедно от 6 години и имаме дете. Той се казва Ясен и е голямата ми любов, а връзката ни дълги години беше като преказен свят, в който главните герои бяхме ние двамата.

Всичко обаче постепенно тръгна на зле, заради малки битовизми. Първо започнахме да отделяме все по-малко време един на друг. Все по-рядко правехме любов.

Студените ни отношения не останаха тайна за майка ми и уж за да ме подкрепи, тя започна да ме настройва срещу съпруга ми. Всеки ден ми се обаждаше и тайно шепнеше в телефонната слушалка, че Ясен си има любовница, на която си дава парите, на всичко отгоре се пропил и не обичал нито мен, нито сина ни. Стараех се да не обръщам внимание на отровните майчини думи, но веднъж дързостта й стигна дотам, че ме посъветва да напусна съпруга си. Самата тя преди години изневери на баща ми и сега живее с поредния си любовник.

Веднъж ме покани на гости, за да ме отмени няколко дни по грижите за детето, а аз да си почина малко, но преди това постави категоричното условие Ясен да не идва с мен.

Един ден съпругът ми замина за кратка командировка извън града, а вечерта майка ми се обади, за да ме покани на юбилея на мъжа, с когото сега живееше. Нямаше как да й откажа и след няколко часа със сина ми пристигнахме в дома й. Масата беше подредена много красиво, имаше отбрани мезета и марков алкохол. Гостите бяха пристигнали вече и майка ме настани в непосредствена близост до сина на любовника й – Пламен.

Нямах нищо против съседа си по маса: момчето, освен че бе красиво, изглеждаше умно и възпитано.

По едно време исках да си тръгна, но майка ми реши, че тази нощ ще спя в дома й. Постепенно алкохолът ме отпусна и замъгли съзнанието ми. Когато на сутринта се събудих, до мен в леглото спеше Пламен. Нямах ясни спомени, защо е легнал при мен и дали не се е случило нещо повече между нас. Но докато аз съм спяла, майка ми се обадила на съпруга ми и му съобщила, че го напускам, защото съм срещнала много по-добър от него мъж.

Колкото и да се мъчех след това да убедя Ясен, че не съм му изневерила, и не желая да се разделяме, той не ми прости пиянската постъпка.

И сама не разбрах как майка ми най-накрая изпълни коварния си план и успя да ме раздели със съпруга ми. След време се оказа, че през онази злополучна нощ между мен и Пламен не се е случило нищо, но вече загубих любовта и доверието на съпруга си. След раздялата ни прекъснах всички отношения с майка си и сега живея сама със сина си. Никога няма да простя на тази жена, че съсипа брака и живота ми. Всеки ден звъня на съпруга си, умолявам го да ми прости, но за съжаление осъзнавам, че любовта му е безвъзвратно загубена.

Свързани