2019 – годината на земното прасе

1
642
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

През годината на земното прасе 2019, всички е вероятно да бъдат изправени пред важни избори, които ще определят как ще протече бъдещето. Според китайските предсказания, късмета ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват. През 2019г. ще има много радостни моменти, но и точно толкова на брой такива, които ще бъдат трудни и неприятни, но градивни.

Годоната на земното прасе е времето, в което е добре да се възползвате от всяка помощ, от която можете. Всяка помощ от приятели и роднини или начин да привлечете към себе си късмет ще ви е от огромна полза, защото ще се сблъскате с много ситуации, в които ще ви е нужен.

Идеален начин да направите точно това е да привлечете енергията на животното, което символизира годината. Най-добрият начин в случая е да поставите в дома, офиса си, магазина си или заведението си фигурка или статуетка на прасе- това ще помогне да се синхронизирате с енергията на годината на прасето, което от своя страна ще привлече към вас късмет и положителна енергия.

Сувенири за годината на земното прасе/свиня/глиган 2019Подаръци за годината на земното прасе/свиня/глиган 2019Фън Шуй сувенири за годината на земния глиган – ръчна изработка от стъкло – 3 брояФън Шуй сувенир за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъкло

 

Можете: да закупите сувенирите в нашия онлайн магазин: Фън Шуй сувенири за годината на земното прасе

2019 – годината на земното прасе

5 (100%) 8 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!