T-Force Xcalibur RGB DDR4 3600MHz и 4000MHz памет

14
258
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

Вече е в продажба най-новият и мощен модул DDR4 RGB геймърска памет за настолни компютри на TEAMGROUP. Паметта носи името T-Force Xcalibur, кръстена на легендарния меч на крал Артур, и има ултра високи честоти 3600MHz и 4000MHz. Допълвайки по този начин продуктовата си серия, TEAMGROUP се надяват да задоволят все по-нарастващите очаквания на геймърите в световен мащаб, предлагайки им и ново визуално преживяване. T-Force Xcalibur е с нов уникален дизайн. Пълноцветната RGB LED светлина се излъчва от цялата горна част на устройството при ултра-широк ъгъл от 120 градуса. Светлинният панел е украсен със стилизирано изображение на меча Екскалибур. Светлината е ярка, плътна и с плавно преливане на светлинните преходи, без да се открояват отделните светодиоди.

T-Force Xcalibur RGB DDR4 3600MHz и 4000MHz памет

Зашеметяваща скорост – Най-добър избор на памет за игри

 

Паметите T-Force Xcalibur са изработени с висококачествени оригинални чипове на SAMSUNG, преминали през най-строгите тестове. T-Force Xcalibur имат ултра високи честоти 3600MHz и 4000MHz и трансфер на данни съответно 28,800 MB/s и 32,000 MB/s. Новите памети се предлагат в комплект от 2 модула по 8GB, общо 16GB.

T-Force Xcalibur RGB DDR4 3600MHz и 4000MHz памет

Поддръжка на T-FORCE BLITZ, ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync и ASRock Polychrome Sync

 

T-Force Xcalibur предлага пълноцветно, синхронизирано, управляемо RGB осветление с 8 различни ефектни светлинни режима. Осветяването и синхронизацията се управляват с T-FORCE BLITZ (бета версия) [1] или ASUS Aura Sync [2] и има 8 вградени режима за светлинно изобразяване, от които можете да избирате. Можете също така да контролирате осветлението и някои синхронизиращи ефекти с RGB Fusion на GIGABYTE [3] или Mystic Light Sync [4] на MSI или полихромна синхронизация на ASRock [5]. Така можете да изразите своята индивидуалност, програмирайки личен светлинен режим.

[1]: T-FORCE BLITZ (бета версия) може да бъде изтеглено от уеб сайта на TEAMGROUP или от уеб страницата на T-FORCE XCALIBUR. [2]: T-FORCE XCALIBUR поддържа Asus AURA Sync, който може да контролира светлинния ефект и да постигне пълна синхронизация на светлинните ефекти. [3/4/5]: T-FORCE XCALIBUR е съвместим с GIGABYTE RGB FUSION/ MSI Mystic Light Sync/ ASRock Polychrome Sync и някои ефекти за синхронизиране на системата, но функциите за синхронизиране на осветлението на системата с RGB FUSION ще бъдат възможни само след като GIGABYTE / MSI / ASRock актуализира софтуера си.

T-Force Xcalibur RGB DDR4 3600MHz и 4000MHz памет

T-Force Xcalibur RGB DDR4 3600MHz и 4000MHz памет

XMP2.0 Технология за овърклок в една стъпка QVL одобрен от производителите на дънни платки Изключително ниско работно напрежение, енергоспестяване до 40%

*Източник : teamgroupinc.com

Вижте също и наличните в магазина на Спийд Компютри  :

  

T-Force Xcalibur RGB DDR4 3600MHz и 4000MHz памет