Николета моли Благо за „ВИП Брадър“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
198
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Николета Лозанова е влязла в ролята на доброто ченге, за да може да убеди Благой Георгиев да влезе в Къщата на „ВИП Брадър“, научи HotNews. Най-коментираната плеймейтка се опитва да придума футболиста да влезе в Къщата на риалити шоуто този сезон. Тези дни тя му позвънявала по телефона два пъти  и то именно по този въпрос.

 Изненадващо продуцентите на шоуто драпат много за Благо Джизъса и след като той им отказа миналата седмица, те потърсили още един начин да го подтикнат към прага на Къщата.

 Георгиев водеше дълги преговори за участието му, като най-напред поиска 400 000 лв. хонорар. От Нова телевизия обаче му заявиха, че 200 бона им е тавана. Надеждите им, че той ще склони срещу тази сума бяха попарени.

Фактът, че Николета Лозанова се опитва да го подсигури в Къщата, показва че слуховете, че тя ще влиза в шоуто са абсолютно достоверни. „Тя обича да се обгражда с приятели, когато влиза в подобен род продукции. Ако няма свои, то едва ли би приела да участва във „ВИП Брадър“, коментират хора от обкръжението й. Говори се, че сред съквартирантите този сезон ще е и бившия затворник рапъра Ванко 1. Той е близък с Ни Ло, затова ако Благо Джизъса не влезе в риалитито, то тя със сигурност ще има своята сигурна дружка.