Апартаменти, Сливен – сигурност и комфорт

1
175
Добави коментар
twida
twida

Купуването на  апартамент в жилищен комплекс със затворен двор е предпочитан от повечето хора.

Въпросът, който стои на първо място пред купувачите на апартаменти в Сливен е безопасността на жилищния комплекс и наличието в него на собствена инфраструктура. Тези два критерия (с изключение, разбира се на  почтеност и надеждност на строителя, както и качеството на строителството) – са най-важните при избора на апартамент от строителя или инвеститора. И именно такива преимущества притежават апартаментите в Сливен от затворен тип в комплекс Туида Гардънс.

Вътрешна инфраструктура

Апартаменти в затворена територия Ви предлагат различни възможности за забавление. Павилиони, футболни игрища, спортни и детски площадки, детски градини, места за отдих и др. Обекти на дизайн и декор, като статуи, фонтани и др.

Туида Гардънси Ви предлага обособен просторен кът за отдих, включващ барбекю и детска площадка, предназначена за 20-25 деца на различна възраст, изградена по всички европейски стандарти за безопасност. Комплексът е озеленен с различни растителни видове, подбрани според климата на района.

Цени

Цените на апартаменти , Сливен от затворен тип често са малко по-високи, но в бъдеще това се компенсира от спокойствието, чистотата и комфорта на цялото семейство. Липсата на достъп на неупълномощени лица до такива комплекси е важен фактор за спокойствието на неговите обитатели, особено семействата с деца. В същото време се решава въпросът за свободното време. Всичко, което е необходимо за забавление и отдих вече е на разположение в непосредствена близост.

Бизнес апартаменти в къща с подземен паркинг

Най-добрият вариант за успешни хора, които имат две или повече коли в семейството си. Апартаментите в Сливен в затворения комплекс Туида Гардънс от този тип имат подземен паркинг, където автомобилите са защитени от въздействието на природни явления.  Комплексът е с 24-часов контрол на достъп.

Наземният паркинг е само за гостите. Входовете са оборудвани с бариери и охрана. Периметъра на територията е покрита с видеонаблюдение. Тези компоненти гарантират защитата на автомобила от хакване или отвличане. А съседите са също като Вас равни по класа, образование и култура на поведение.

Апартаменти, Сливен от Туида Гардънс

С тези предложения Туида Гардънс действа на пазара на недвижими имоти. Не далече от центъра  можете да изберете апартамент в Сливен в комплекс от затворен тип, който напълно ще удовлетвори  Вашите желания и изисквания и ще Ви предостави висок стандарт и качество на живот. С прекрасен изглед към планината и чист въздух, в подножието на Природен парк „Сините камъни“, домът Ви ще притежава най-добрите възможни условия, било то комфорт в охраняема зона или луксозен апартамент изграден по всички европейски стандарти за качество и безопасност. Апартаментите са газифицирани, с изградени системи за слънчева енергия.

Луксозните апартаменти в Сливен от затворен комплекс Туида Гардънс Ви очакват!

Ако се интересувате от продажба на апартаменти в Сливен не се колебайте да се свържете се с нас.