Помните ли бившата жена на Бойко Борисов? Вижте как изглежда тя днес и как живее (снимки)

1
306
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ценена е на работа, живее в разкошен дом, потънал в цветя и не прилича на човек, обсебен от спомени за миналото.

Има нещо, което й липсва все пак. И по ирония на съдбата то също се казва Бойко! Премиерът скоро не е присъствал в класацията на най-желаните ергени у нас. Поостаря, натрупа негативи и политически опоненти. Откакто стана дядо съвсем загуби харизмата на ефектен мъж. Хората обаче още се интересуват от личния му живот.

Бойко Борисов рядко изпада в откровения за жените в живота си.

Хората са чували само за майка му, майката на дъщеря му и Цветелина. И ако животът на банкерката е потънал в мистерия, то хубавата докторка „отвори вратите” на дома си за приятелите си в социалните мрежи.

Доктор Стела очевидно е дама, която не е загубила женствеността си в отговорната професия. Тя може не само да лекува, но и да създава красота.

Независимо колко е ангажирана, тя винаги намира време да подреди в дома си с цветя или съответната празнична декорация. Очевидно много обича картини – има ги навсякъде, дори и в спалнята си. Чете книги, пътува и винаги може да бъде изкушена с чаша кафе и парченце сладкиш.

Каквото и да говорят за американските храни обаче, Стела е запазила перфектна форма. Любимото й забавление е да става късно в почивни си ден, ако нейната „съквартирантка” не поиска сутрешна разходка.

Стела също като бившия си съпруг обича кучета, но тя си има само едно – Айра. Двете са неразделни и всеки свободен миг прекарват заедно. Хубавата лекарка сигурно страда от носталгия, но единственото, за което признава, че тъгува се нарича „ВВ”. Не, не е Бойко Борисов, а Baby Boyko. То расте до дядо и тя чака с нетърпение ваканцията, за да гушне отново сладурчето.