БАН ПРЕДЛАГА КОСТАДИН ГАНЕВ ЗА ВРЕМЕНЕН ШЕФ НА СИНОПТИЦИТЕ MEDIAMIX МЕДИЯМИКС-НОВИНИТЕ НА ЕДНО МЯСТО

2
198
Добави коментар
razlichnitenovini
razlichnitenovini

БАН предлага кандидатурата на Костадин Ганев за временно изпълняващ длъжността директор на НИМХ. Това стана на извънредно заседание на Управителния съвет на БАН, състояло се днес с цел обсъждане на кандидатури за и.д. директор на НИМХ-БАН, съобщиха от пресцентъра на БАН. Управителният съвет на БАН реши да предложи кандидатурата на чл.-кор. дн Костадин Ганев за временно изпълняващ длъжността директор на НИМХ – БАН.

Управителният съвет декларира готовност да разгледа и кандидатури, предложени от Общото събрание на учените на НИМХ-БАН, различни от тази на освободения директор и постъпили до 12.00 часа на 17 септември 2018 г. В този случай УС на БАН ще ги обсъди на свое извънредно заседание на 17 септември 2018 г. В случай, че няма постъпили кандидатури от ОСУ на НИМХ-БАН, в посочения срок, УС на БАН предлага на председателя на БАН да назначи чл.-кор. дн Костадин Ганев за временно изпълняващ длъжността директор на НИМХ БАН.

УС на БАН ще съдейства, съгласно своите правомощия, за осигуряване на нормална дейност на НИМХ – БАН до излизането на Института от структурата.Източник:https://dnes.dir.bg/