Meghan “отпразнува” рождения си ден на сватба

1
172
Добави коментар
svetla58
svetla58

Meghan Markle прекара 37-ия си рожден ден на сватбата на приятеля от детинство на принц Хари Charlie Van Straubenzee и Daisy Jenks на 4-ти август в St. Mary the Virgin Church в Surrey, Англия, където тя и съпругът й пробляснаха със своя собствен интимен разкош. Charlie беше един от шаферите на Хари по време на неговата сватба по-рано тази година.

Херцогинята носеше елегантна, плисирана, феерична рокля с лейбъла Club Monaco, чифт Aquazzura и фасцинейтър Phillip Treacy. Хари, който също влезе в ролята на шафер, а не на кум, както гласяха първоначалните слухове, изглеждаше не по-малко красив в дълго палто, докато държеше екзотичната си половинка за ръката. За пореден път проява на близост – ОБОЖАВАМЕ! И двамата посипаха златен прашец върху себе си като решиха да се допълнят един друг с чифт слънчеви очила.

Херцогинята за пореден път доказа, че владее изкуството на баланса, тъй като тоалетът й левитира в идеалното златно сечение – отбелязва, че на този ден тя е рожденичка, но в същото време не засенчи булката, въпреки че ние смятаме, че това все пак се е случи.

Дали, обаче, това ще остане единственото празненство, с което тя ще отбележи личния си празник? Едва ли. Нека не забравяме, че за миналогодишния й рожден ден, принцът й подари сафари в Ботсвана.
Prince William и Kate Middleton не присъстваха на церемонията, което е странно, защото кланът van Straubenzee е еднакво близък и с двамата братя. Хари е бил с покойния брат на Charlie Henry в училище, а другият му брат, Thomas, е кръстник на дъщерята на Prince William Charlotte.

Това е втората сватба, на която херцогинята на Съсекс присъства, откакто е заела кралската си длъжност. Първата бе тази на Celia McCorquodale, племенница на принцеса Даяна.

Нека разгледаме снимки от празника в ГАЛЕРИЯТА ни.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Aquazzura, Celia McCorquodale, Charlie Van Straubenzee, Club Monaco, Daisy Jenks, Kate Middleton, Meghan Markle, Phillip Treacy, Prince William, рожден ден, сватбено тържество, Херцогинята на Съсекс