Восъчната Khloe Kardashian

1
181
Добави коментар
svetla58
svetla58

КУПИ оформящо боди с дантела

КУПИ дантелено боди с танга

Първата восъчна фигура на Khloe Kardashian най-накрая видя много светлина и прожектори, като самия оригинал. Приликата е шокиращо поразителна.
Статуята е създадена от Madame Tussauds и бе представена в личната локация на семейство Kardashian в Лас Вегас миналия вторник.

КУПИ дантелено боди с флорални бродерии

Въодушевлението не бе само за феновете на пищната сестра Kardashian, а и за самата нея, защото веднага след това девойката качи снимка на двойничката си в Twitter.

This is tripping me out!!!! @TussaudsVegas You guys did such a great job!!! https://t.co/VwzzcaThCs
— Khloé (@khloekardashian) June 26, 2018

От кухнята на музея издадоха, че дрехите, с които е облечено копието са дарени от личния гардероб на самата звезда. Обувките са Christian Louboutin, а позата е типична за Khloe на червения килим. Бижутата също отговарят на личния вкус на новата майката.

КУПИ силно прилепнали дънки

Направата на статуята е коствала на собственичката й стотици срещи с екипа на Madame Tussauds и над 250 измервания и фотографии за справка.

КУПИ дънки с прорези

Ако тоалетът ви изглежда познат – не грешите! Тя бе с него през октомври 2016-та. Тя избра дантеленото боди и сините джинси за премиерата на личната си линия облекло Good American.

За Khloe Kardashian това е първата восъчна фигура, но не и за семейството. Двойници вече имат Kim Kardashian, Kendall и Kylie Jenner.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Christian Louboutin, Good American, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Madame Tussauds, Twitter, дантела, Оформящо боди