Играй и спечели уиндсърф курс от Akasha Surf School

1
100
Добави коментар
pgp

Включи с в нашата онлайн игра, отговори на въпроса „Как се казва каузата, която Kaufland и Wind2Win подкрепят заедно“ и може да спечелиш четиричасов уиндсърф курс, предоставен от Akasha Surf School.

За участие в Играта е необходимо участникът да:

    отговори правилно на въпроса „Как се казва каузата, която Kaufland и Wind2Win подкрепят заедно?”;     попълни с коректна информация задължителните полета от онлайн формуляра и го изпрати в периода за участие (от 18 септември 2018 г. до 25 септември 2018 г. включително). Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: име, фамилия, населено място, имейл и телефонен номер за връзка, поле за съгласие за получаване на актуална информация от Kaufland, поле за сигурност и поле, потвърждаващо, че участникът има навършени 18 години. Задължителните полета, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия, населено място, имейл и правилен отговор на въпроса.