Майкрософт организира регионална виртуална конференция на тема „Потенциал и дигитална трансформация в търговията“

2
171
Добави коментар
User231
User231

В един все по-мобилен и технологичен свят, „универсалният начин на пазаруване“ няма да бъде достатъчен за успешното развитие на бизнеса в бъдеще. Съвременните технологични решения могат да помогнат на търговците на дребно да отговорят на предизвикателствата на променящия се пазар и да персонализират работата си с клиентите, независимо дали пазаруват в магазина, онлайн, на мобилно устройство или през телефона.

На 27 септември 2018 г. Майкрософт ще бъде домакин на виртуална конференция за потенциала в търговския сектор, която ще събере представители на повечето от Източноевропейските страни. Събитието ще се фокусира върху популярната в последното десетилетие тема: Дигиталната трансформация и ще даде разбиране на бизнеса за това как да отговори на очакванията на клиентите си и да провокира у тях ангажираност и афинитет чрез плавен, персонализиран подход, който ще интегрира всички канали.

По време на събитието експерти от Майкрософт ще обсъдят как дигиталната трансформация управлява най-новите тенденции в сектора на търговията, като масовата персонализация, интегрирания опит, изкуствения интелект и машинното обучение. Конференцията ще предостави полезна информация за начина, по който бизнеса може да използва актуални нововъведения в търговията, за да подобри дейността си, отношенията с клиентите (програми за лоялност, масова персонализация), да оптимизира маркетинга и логистиката (управление на складовете, инвентаризация).

„Днес търговците на дребно трябва да положат много повече усилия, за да реализират растеж. За да успеят, те трябва да създадат диференциран и персонализиран опит, който да обхваща нашия реален и дигитален живот”, заяви Маша Мелкова, ръководител на бизнес групата Modern Workplace за регион Мултикънтри в Централна и Източна Европа.

Конференцията за интелекта в търговията ще бъде отворена за партньори на Майкрософт от 21 държави в региона на ЦИЕ, включително: Словения, Албания, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, България, Косово, Македония, Украйна, Молдова, Естония, Литва, Латвия, Грузия, Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Туркменистан, Узбекистан.

Безплатна регистрация за събитието може да се направи от този линк. Официалният език е английски.