Нова социална букмарк мрежа заработи в България

3
283
Добави коментар
seoslav
seoslav

В България се появи нова социална платформа, която позволява споделяне на онлайн публикации, гласуване за тях и други полезни услуги. Тя се нарича Pipe.bg и е създадена от Уеб Сайт Дизайн ООД. Целта на проекта е да отговори на нарастващата през последните години нужда от българска платформа за споделяне, в която всеки желаещ може да публикува интересна информация и тоталната липса на качествени подобни сайтове.

Една от основните функции в Pipe.bg е споделянето на линкове към статии, новини или други материали в интернет. Това става след лесна регистрация и още по-лесен процес на избор на категория и публикуване. „Публикувайки линкове от ваши сайтове, вие бихте могли да достигнете до интересна нова аудитория, както и да повишите показателите на страницата си и да подобрите индексирането й в търсачките, в полза на вашите SEO кампании и стратегии“ – споделя Славчо Панов, основател на платформата.

Още по-интересна е друга функция на Pipe.bg – възможността в сайта да съхраняваме всякакви линкове, които искаме да прочетем по-късно или просто да са ни на разположение когато ни потрябват. Тази функция е напълно безплатна и е достъпна, както през свободния, така и през платения акаунт. По този начин сайтът на практика се превръща и в първия у нас безплатен каталог за споделяне на линкове за лично ползване. Както публикациите, видими от всички читатели, така и личният каталог с хипервръзки могат да се сортират удобно с хаш тагове, което позволява след това да се достъпват много по-лесно и подредено.

Сред останалите функции на новата социална платформа са възможност за гласуване за публикации, както и каталог с услуги и продукти в различни сегменти. Pipe.bg има както безплатна, така и платена версия.

Разберете повече за функциите на уеб сайта от долното видео: