Седмична подредба – 24.09.2018 – 30.09.2018

1
202
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 24.09.2018 – 30.09.2018

Мили приятели, в последната седмица на месец септември избрах да бъдем посъветвани от три таро колоди. В седмичните подредби за първи път взема участие нова колода – Остара таро. Очаквайте скоро ревю на колодата в отделен пост. Пожелавам прекрасни моменти през седмицата.

Вариант 1

Остара таро е безкрайно любопитно с красивите си картинки и силното послание, с което приветства своето първо участие в седмичните подредби.

Изтеглените карти:

ВселенатаСедмица жезлиУмереността

В последната седмица на месец септември ще имаме своите силни желания да приключим с всичко важно, което сме започнали. Съвсем с тон с астрологичната обстановка и предстоящото пълнолуние. Вселената е толкова симпатична карта. Тя ни дава възможност да минем на по-високо ниво, да направим преход. И за този преход е необходимо да завършим този цикъл, в който се въртим в момента. В първите дни от седмицата ще носим в себе си духа на победата. Нека имаме подготовка да бъдем признати и пред по-голяма аудитория.

Нашите успехи ще зависят и от кураж, който носим в сърцето си. В средата на седмицата ще е важно да се справим с предизвикателствата, които се изпречат по пътя ни. По пътя към нашите успехи ще срещаме хора със същите цели. Нека тези срещи не ни обезкуражават. Това е време да отстоим своите позиции без страх, дори другите да се опитват да разклатят стълбата към върха, която изкачваме.

В край на седмицата постигането на баланс между нас и околните ще от по-голямо значение. След миговете на доказване, по пътя към успеха ще трябва да се научим да се съчетаваме с останалите. Умереността ни подканва да потърсим хармонията първо в себе си. С мъдрост. Доброто планиране ще ни донесе повече успехи в начинанията. Дипломатичността също ще е ключов фактор в успешното завършване на седмицата.

Последната карта е Шестица пентакли. Тази седмица ще ни научи, че баланс в даването и получаването в отношенията с околните е от огромно значение за нашите успешни начинания. Обмен на енергия и малко повече щедрост в ситуациите, в които сме в по-изгодна позиция от околните, ще ни донесе вселенски подарък.

 

Вариант 2

Изливащото се като фонтан таро също има много интересно послание с повече големи аркани.

Изтеглените карти са:

Висшата жрицаВисшият жрецКралица мечове

Две „жречески“ карти ни подсказват, че тази седмица ще е насочена към добиването на познание и мъдрост. Тези два големи аркана са по-скоро с пасивна енергия. И промените могат да са на дълбоко вътрешно ниво. В началото на седмицата ще търсим своята скрита истина. Съветвам към повече слушане на вътрешния глас и интуиция. Висшата жрица ще ни помага по-лесно да правим преход между видимото и невидимото, ако се доверяваме на своите усети. Логиката и разум няма да са идеален съветник през първите дни от седмицата. Това не е най-идеалното време за решения. Първо трябва да сме добре информирани, ще има повече неясноти, което не предполага лекота в решенията.

В средата на седмицата е добре да систематизираме добитото познание в по-традиционен вид. Навярно ситуации от външна страна ще ни носят нужната мъдрост, с която да сложим ред в хаоса, в който сме попаднали. Ако имаме доверени хора, може да се допитаме до тях, за да получим адекватен съвет. Добър период е да добием познание, което би ни помогнало в материалния свят.

Двете карти са интересни като символ на женската и мъжка енергия. В междуличностните отношения ще е по-безплътно, платонично, идеите за дълбоко и сериозно обвързване може да са далечни.

В край на седмицата ще достигнем до своята истина, фокусирани по-скоро върху процесите вътре в нас. Ще си позволим да загърбим емоциите, за да вземем правилните решения. Ще имаме нужда от своето време, в което да останем насаме със себе си. В край на седмицата трябва да бъдем хладнокръвни и нека в отношенията с другите не сме прекалено остри и режещи.

Последната карта е Тройка пентакли. Добрите резултати и признанието, което искаме да получим, те ще дойдат, когато впрегнем в полезен труд добитите знания, до които сме стигнали в първите дни от седмицата.

 

Вариант 3

Тарото на Уейт има нотка болезненост в своето послание. Но винаги с идея за добро развитие.

Изтеглените карти са:

Десетка мечовеАсо жезлиОбесеният

В първите дни от тази седмица може да не сме в идеална кондиция. Да попадаме в неочаквани ситуации, в които да усещаме предателство, тъга, болезненост. Десетка мечове е по-специфична и трудна карта. Ние наистина може да изпитваме по-засилена болка. Но десетките в малките аркани са последни в числовата редичка. Повече от това няма как да ни заболи. Трябва да достигнем тази крайна фаза, след която ще дойде нашето освобождаване. Когато сме на дъното и е време да направим прехода към новостите, които ни очакват. Загърбвайки по-тежкото минало. Има ситуации, моменти, емоции, отношения, които трябва да пуснем, защото носят само болка.

След трудните мигове и безсилието, което ще изпитваме, ще имаме своите моменти, в които отново ще жадуваме живот. Асо жезли е символ на вдъхновението, на тази силна искрица, която но провокира да сътворим живота си отново. Отново силни и уверени ще вървим към онова, което желаем да постигнем. Винаги съм харесвала тези мигове, в които се раждаме отново, изпълнени със страст към живота. И тази седмица ще предостави възможност да усетим пълна метаморфоза – от болката към раждането. Не е ли красиво, приятели?

В последните дни от седмицата ще имаме своите моменти на усамотение – доброволно. Навярно ще ни е важно да обърнем повече внимание на случилото се. И ако е възможно, да преобърнем своята гледна точка доброволно. Дори с цената на известни жертви. Понякога е нужно да се доверим на Вселената, дори да ни поставя в неудобно положение. Не е време за действия, а за успокоение.

Последната карта е Глупакът. След всички събития през седмицата, ще пожелаем да напуснем тежкото минало и да продължим напред – по нов и непознат път, който да ни носи вдъхновение. И нека е кураж. Спонтанностите и превратностите на съдбата отварят нови хоризонти.

Пожелавам прекрасна седмица, приятели.

За повече информация или лична консултация с мен, може да ме откриете чрез контактната форма в личния ми сайт. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

Свързани