Есен в Банско с минерална вода! – Регнум Банско Апарт Хотел & СПА

1
117
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Регнум Банско Апарт Хотел § СПА е разположен в непосредствена близост до ски зоната, на 400 м от ски лифта и на 900 м от центъра на града, в самото подножие на планината и до река Глазне.
Заобиколен е от красива природа и със свой собствен стил, който го отличава от типичния традиционализъм в корорта. Хотелът предлага настаняване в луксозни студия, едностайни и двустайни апартаменти напълно обзаведени и оборудвани да посрещнат всяка нужда и желание на гостите.

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 136 лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Две нощувки в Джуниър Сюит /студио/, максимален капацитет 2 възрастни
Две закуски
Регнум СПА център – вътрешен басейн с детски сектор, Финландска сауна, парна баня, шоков и тропически душ, фитнес център, зона за релакс
Ползване на „Регнум Баня Термал“– външен басейн с минерална вода, външно джакузи с минерална вода
Транспорт до/от „Регнум Баня Термал“ (по график)
Ползване на детски  кът
Wi-Fi интернет в целия хотел
Външен паркинг /при наличност/
Застраховка, 9% ДДС и туристически данък

Регнум Банско Апарт Хотел § СПА, Банско разполага със 130 апартамента.

Регнум Банско Апарт Хотел § СПА е разположен в самото подножие на Пирин планина. Заобиколен e от красива природа и притежава напълно различен дизайн от преобладаващия в курорта. Със своята уникална декорация и стил, хотелът е идеално място за ваканция и отдих. Всеки един от луксозно обзаведените студия, едностайни и двустайни апартаменти може да бъде вашият дом през ваканцията или уикенда.

Ресторантът в Регнум Банско Апарт Хотел § СПАБанско е с капацитет от 150 места. Съчетава луксозно обзавеждане с уютна атмосфера.  В менюто предлагаме ястия от традиционната българска, модерната европейска и автентичната турска кухня.