Selective Professional HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY SHAMPOO 1000ML ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА 1000МЛ

1
327
Добави коментар
mashbg
mashbg

HEMP SUBLIME е иновативна линия продукти за грижа за суха и увредена коса на базата на масло от канабис от марката Selective Professional. Благодарение на уникалните естествени свойства на канабиса, които се подобряват с помощта на най-новите научни технологии, козметиката на основата на конопено масло е абсолютен лукс за косата.

Деликатно почиства и възстановява хидролипидния баланс на скалпа. Благодарение на маслото от семена от канабис, той дълбоко овлажнява, подхранва и укрепва косата, като им дава интензивен блясък и коприна.

Активни съставки:

Конопено масло  – има способността да се свързва и задържа влагата в кожицата на косата, което прави косата еластична и блестяща.

Маслото от семена от канабис регулира работата на мастните жлези, дълбоко овлажнява, възстановява защитната функция и ускорява възстановяването на скалпа;

Метод на приложение:Нанесете върху влажна коса и кожа, масажирайте, изплакнете обилно с вода. 

резултат:Овлажняващ шампоан с конопено масло Ultimate Luxury Shampoo от Селективно  почиства и възстановява хидролипидния баланс на скалпа. Благодарение на маслото от семена от канабис, той дълбоко овлажнява, подхранва и укрепва косата, като им дава интензивен блясък и коприна..