Най-големият моден портал на България – Fashion.bg обявява конкурс „Нарисувай си рокля“

19
293
Добави коментар
fashionbg
fashionbg

Най-големият моден портал на България – Fashion.bg обявява конкурс „Нарисувай си рокля“

В наши дни, модата е продобила един по-друг оттенък – който носи нещо различно, уникално и оригинално е модерен. А какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

Най-големият моден портал в България – Fashion.bg обявява конкурс „Нарисувай си рокля“. Конкурсът ще се проведе от 17 септември до 17 декември 2018. Няма ограничения за възрастта на участниците. Роклите са изключително подходящи за деца и за техните майки.

Условия Разпечатайте приложения темплейт във формата на рокля http://cdn.fashion.bg/template14.pdf и върху него нарисувайте дизайн на роклята. Няма ограничение за използваните материали – бои, моливи, пастели. Възможно е да се направи също колаж от снимки (ако имате права за ползване на снимките) или файлът да се обработи на компютър. Необходимо е ние да получим дизайн върху предоставения от нас темплейт.

Ще бъдат раздадени 6 награди – 5 рокли по ваш дизайн и 1 калъф за телефон с ваш дизайн. Избраните дизайни ще бъдат по преценка на организаторите.

Всички участници ще получат 20% отстъпка ако желаят да закупят роклята, която са нарисували от https://www.fashion.bg/shop

Теглене на наградите: 15.10. – 1 рокля 15.11. – 1 рокля 15.12. – 3 рокли и 1 калъф за телефон

Снимките на вашия дизайн върху темплейта изпращайте на адрес [email protected]

За повече информация разгледайте https://www.fashion.bg/shop/как-да-поръчам-рокля-по-свой-дизайн#