МВР с информация за пътния инцидент с жената на Волен Сидеров – Деница. Задържан е судански гражданин

2
190
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

МВР излезе с информация за инцидента с участието на съпругата на Волен Сидеров – Деница. Тя е била нападната от агресивни судански граждани след инцидент на пътя в столицата.

Снощи към 20 ч. е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. „Витоша“, съобщи МВР.

При разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства, сочат първоначалните данни на полицията.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на телефон 112, водачът на единия джип – судански гражданин, започнал да обижда шофьорката на другия автомобил.

Жената успяла да се оттегли. В района на бул. „Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и започнал да се държи агресивно с нея.

В инцидента се намесил патрулиращ полицейски екип, който бил наблизо. 40-годишният  судански гражданин е отведен в столично полицейско управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.  

За катастрофата съобщи и евродепутатът Николай Бареков на страницата си във „Фейсбук”, като според него колата на съпругата на Волен Сидеров – Деница, е била ударена от друга кола, управлявана от судански гражданин.