Георги Валентинов проплака след грозната раздяла: Златка се подигра с любовта ни!

1
80
Добави коментар
slavchev
slavchev

Плеймейтката развали годежа си с ММА боеца и се хвана с Благой Георгиев

Връзката на Благой Георгиев – Джизъса и Златка Райкова се развива с бясна скорост. Бившият спортисти плеймейтката са заедно от месец, а вече се понесоха упорити слухове, че очакват наследник. Двамата сами издадоха, че искат бебе, като размениха любовни послания в социалните мрежа и намекнаха, че скоро може би ще станат трима, пише „Уикенд“.

Джизъса има три деца от две различни жени, но хлапетата живеят с майките си, а желанието му да се размножава не е утихнало. Златка пък никога не се е стремила да гради имидж на сериозна семейна жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, но ето че Благо успял да повлияе на приоритетите й.

Запознати издават, че Райкова още не е бременна, но с бившия спортист сериозно обмисляли този вариант и вероятно в най-скоро време русата изкусителка ще издуе корема.

Междувременно бившият годеник на плеймейтката – ММА боецът Георги Валентинов, проплака, че е много огорчен от бившата си и изневерите й. Говори се, че докато бяха заедно, Златка го окичила с огромни рога, макар че прие предложението му за брак в национален ефир и често му се обясняваше в любов публично.

Зад гърба му обаче кръшкала редовно, тъй като моногамността не й била присъща. „Златка е голямо разочарование за мен. Мислех, че любовта ни е истинска, че се обичаме повече от всичко, но явно не е било така. Пожелавам й само щастие оттук нататък. Но държа да знае, че е грях да се подиграваш с чувствата на хората“, казва нараненият Жоро.

Той се ядосва, че е бил сляп за десетките предупреждения на свои приятели каква е всъщност Златка и сочените от тях нейни изневери по време на връзката им.

Източник: БЛИЦ

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани