Майка избра сладко якенце за 3-годишната си дъщеря, но когато се вгледа по-внимателно в него, направо й се изправи косата…

1
183
Добави коментар
slavchev
slavchev

33-годишната лондончанка Кришма Пател излезе да пазарува дрешки за малката си дъщеричка. В един от многобройните магазини попаднала на сладко якенце, което на пръв поглед изглеждало много подходящо за 3-годишното й детенце.
Когато се наредила на касата, за да заплати връхната дреха, Кришма забелязала нещо много странно. Върху подплатата на пухкавото розово яке били изписани ред нецензурни думички.

„На пръв поглед това беше прекрасно розово яке с голяма пухкава качулка, много подходящо за зимата. Тъкмо щях да го плащам, когато видях думичката „секс“, изписана с огромни букви върху подплатата“, споделя потресената родителка.

Първоначално жената не повярвала на очите си – все пак връхната дреха била предназначена за дечица до 3 години. След това се вгледала по-внимателно и разчела десетки нецензурни фрази, сред  които „секс по телефона“, „секс, наркотици и хип-хоп“, „пуф-паф и си покойник“.
„Вгледах се и забелязах всички тези думички за секса, наркотиците и оръжието. Надписи от рода „секс по телефона“ и „69“ върху детски якета – това е просто отвратително. Със съпруга ми бяхме ужасени“, казва още госпожа Пател.

Нетрадиционната дреха е от марката Richmond. Представителите на търговския център, от който Кришма купила дрешката, вече са поднесли извиненията си за инцидента. По думите им, якетата вече се изтеглят от търговската мрежа, а във фирмата производител е започната вътрешна проверка.

Източник: jenata.blitz.bg

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани