Старият пещерняк Чатупум: Оправил съм десетки туристки на лунна светлина, последната бе млада и красива рускиня (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
140
Добави коментар
slavchev
slavchev

Чатупум Лосири публикува снимки на няколко млади жени, които спят голи в леглото му във Фейсбук, твърдейки, че те са прекарали нощта заедно с него. 47-годишният твърди още, че е успял да вкара в леглото си млада и красива рускиня, с която се запознал пред магазин. Чатупум се нарича „Тайландския пещерняк“ – прякор, който той използва, за да вкарва жените в леглото. Местните на свой ред са бесни от поведението му и настояват той да се изнесе от дома си в Кох Пханган – остров, известен с Купоните на Пълнолунието. Дори полицията е претърсвала неговата обител, но не е успяла да открие следи от някакви злосторства.

Вижте отвътре любимите СПА курорти на най-богатите и известни хора по света!

Чатупум застана в центъра на скандала, когато публикува снимка на група голи момичета, които спят в пещерата му. Под снимката той написа, че е „много уморен“, но се е събудил, „за да изпие чаша кафе и медитира“, докато момичетата спят.

Постъпката му предизвика вълна от гняв и местните го обвиниха в разврат, след като на бял свят се появиха още десетки снимки с млади момичета, с които той твърди, че е спал.

Полицията претърси дома му – бивша мина за калай, но впоследствие заяви, че законови нарушения не са установени.

Говорейки пред репортери, Чатупум отрече да е вършил нещо нередно и заяви, че всичките жени са посетили пещерата му по собствена воля. „Дойдох на Кох Пханган, за да свиря музика, но малко след това групата ни се разпадна. Сега печеля пари, като рисувам картини и ги продавам на туристите. Жените, които спят тук, не ги принуждавам по никакъв начин. Нито една жена не е била принудена да прави каквото и да е тук против волята ѝ. Понякога не правим секс. Понякога само се гушкаме до сутринта. Те са щастливи и аз съм щастлив“, казва още пещернякът.

Шерифът на острова Кайрик Крайсонг казва: „Властите на Кох Пханган разследваха случая и извършиха проверка на миналото на тази личност, който е родом от Банкок. Има диплома от Университета Силпаком. Властите също попитаха собственика на земята, дали ще позволи на тази личност да продължи да живее там, или ще го помоли да напусне. Към момента оплаквания няма. Ако има оплаквания, тогава властите ще могат да предприемат действия“.

Чатупум е бил тромпетист преди да започне живота си на отшелник в пещера на купонджийския остров. Пишейки във Фейсбук с ника „Пещерняка 2018“, той често споделя снимки на своите картини и на млади жени, с които той се е запознал на острова. „Благодаря на собственика на земята, че ми е позволил да живея тук, както и на всички, които ме подкрепят“, пише още той.
ing him.

Източник: www.blitz.bg

Старият пещерняк Чатупум: Оправил съм десетки туристки на лунна светлина, последната бе млада и красива рускиня (СНИМКИ/ВИДЕО)

Рейтинг: