Мини масажор EVE CASADA

2
189
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Мини масажор EVE CASADA

 
 
0 отзива / Напишете отзив

Цена

45,00лв

Описание

Мини масажор EVE CASADA CS-954

    Мини масажора EVE CASADA CS-954 е подходящ за цялото тяло, а компактните му размери го правят изключително удобен за пренос във вашата чанта или в куфар. Корпуса на уреда е изработен от олекотена пластмасова конструкция. EVE CASADA CS-954 се захранва от 3 броя батерии тип ААА и е снабден с мека LED подсветка. Трите светещи масажни глави извършват приятен вибрационен масаж, който релаксира и тонизира масажната зона. Мини масажора е идеален за масаж на гърба, врата, ръцете и краката. У дома, в офиса или на път EVE CASADA CS-954 е винаги с вас за да ви помогне да се насладите на приятен и отпускащ масаж.

 

 

Характеристики на мини масажора CASADA CS-954:

Мощност: 1,8 W

Захранване: 3 броя батерии тип ААА

Материал: олекотена пластмасова конструкция

LED подсветка по време на работа

3 броя светещи масажни глави

Приятен вибрационен масаж

Идеален за масаж на гърба, врата, ръцете и краката

Малък и удобен за употреба

Цвят: бял с червени елементи

Размери: 9,6 х 9,6 х 9 cm

Тегло: 172 g

Гаранция: 24 месеца!

 

Casada GmbH е един от световно известните немски производители на продукти за укрепване на здравето и поддържане на добра физическа форма чрез масаж в домашни условия. Седалището на фирмата се намира в Падерборн – Германия, но продуктите й са добре приети на пазарите из целия свят. За реализацията на своите идеи и по-специално „завладяването” на пазарите извън границите на Германия, Casada разчита и на бизнес партньори, които са с доказан авторитет в своите страни и чиито амбиции са не по-малки от нейните. Има представителства в повече от 55 страни по света, сред които страни в Европа, Азия, Америка и др.  
Големият успех на компанията затвърждава и фактът, че всяко четвърто продадено масажно кресло в света, е на марката Casada. При разработването на продуктите си Casada се основава на един прост принцип: само най-доброто е достатъчно добро!