Комплект мелници Cole & Mason Gourmet Precision Derwent Inox 190mm

1
125
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание
COLE & MASON Комплект мелнички за сол и пипер “DERWENT“ – 19 см. – с механизъм за прецизност – цвят inox

Като част от най-известните и най-предпочитани мелници за сол и пипер от серията Cole & Mason Gourmet Precision, моделът Derwent е с елегантен профил в мед и висококачествен акрил. Мелниците за подправки Derwent разполагат с до 6 предварително избрани настройки за пипер и 3 за сол. Използвайте грубо мелене за пържоли, средна за пици и фина настройка за супи и сосове. Всяка мелница е с push-top технология за лесно пълнене и е представена в красива кутия за подаръци.

Характеристики на Комплект мелници за сол и пипер Cole & Mason Gourmet Precision Derwent Inox 190mm

Артикул номер: H59408G Производител: Cole & Mason Произход: Англия Височина на мелниците: 19 см. / 190мм /Материал: акрил, стомана, керамикаЦвят: inoxМеханизъм на мелницата за сол: керамиченМеханизъм на мелницата за черен пипер: закалена въглеродна стоманаРегулируеми настройки на мелене: 3 степени на мелницата за сол и 6 степенени на мелницата за пиперМелниците са демонстрационно пълни с пипер на зърна и каменна сол Cole & Mason Precision – Механизъм за мелнички за пипер от въглеродна стомана

Механизмът от въглеродна стомана е създаден, за смилане на черен пипер, който не мачка, а раздробява пипера, защото това може да попречи на вкусовите му качества. При смилането на пипера се отделят натурални масла, освобождавайки повече вкус, аромат за най-добър вкус по време и след готвене. Всички мелници Cole & Mason Precision са регулируеми, като Gourmet притежават и допълнителни степени, за да променят грубостта на меленето. Този механизъм има машинно рязан, закален корпус от прецизна въглеродна стомана. Въглеродната стомана има повърхностно покритие за антикорозионна защита, по-стабилна производителност и увеличена продължителност на живота. Устройството с ултра-остър механизъм осигурява по-голяма устойчивост при мелене, а пружинният механизъм гарантира равномерно смилане на консистенцията. Използва се метална стъргалка, а не пластмасова, осигуряваща допълнителна здравина. Този механизъм няма да корозира по време на употреба и практически не се износва цял живот. Сол не може да се използва в мелница с механизъм от въглеродна стомана, тъй като това ще разруши механизма.

Cole & Mason Precision – Керамичен механизъм за мелнички за сол

Този механизъм е направен от бяла алуминиева керамика. Алуминиевата керамика, като диаманта, е сред най-трудните материали, познати на човека, с 60% по-силни от конвенционалните стеатитични керамични компоненти. Поради това смила каменната сол, създавайки максимален аромат, за да подобри вкуса вашата храна. Механизма Cole & Mason Precision е снабден с пружини за равномерно и регулиращо се смилане, като Gourmet разполага с допълнителни степени, за максимална точност на смилане по време и след готвене. Той има отворен дизайн на кухината за максимална производителност. Материалът е без износване и има антикорозионни свойства, които ви дават увереност, че солта няма да корозира механизма. Също така е устойчива на запушване, тъй като керамиката е нестатична.