Махнах очилата, ставите ми са като нови, а умът – бръснач! Има и бонус: килцата летят надолу! Как да не опиташ?

2
258
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ако наистина искате да отслабнете, по всяко време на годината е добър момент да започнете процеса.

Ние от Ко4.бг ще ви представим една от най-мощните напитки, за да постигнете тази цел. Сиропът ще ви помогне да премахнете мазнините и водата от тялото си, а става още по-ефективен, ако го комбинирате с упражнения. В допълнение използването на тази напитка ускорява мозъчната функция, подобрява паметта, зрението и слуха.

Ключов компонент в нея е пресният хрян, богат на витамин С, калий, витамини В1, В2, В6, желязо, магнезий и фосфор. Хрянът ускорява метаболизма , намалява умората и в същото време стимулира полезните бактерии в стомаха. Процесът на приготвяне на този сироп е много прост.

Сироп за подобряване на паметта, зрението, слуха и изгаряне на мазнините Тайната за подобряване на паметта повече от 80%, и регенерация за възстановяване на костите.

СЪСТАВ:

125 гр. хрян
4 лимон
3 супени лъжици мед
2 супени лъжици канела
1 малко парче джинджифил  с ширина 2 см.

ПРИГОТВЯНЕ:

Смелете хрян и джинджифил в блендер.
Изстискайте лимоновия сок и го добавете към сместа.
Разбивайте в продължение на 2-3 минути. Добавете 3 супени лъжици мед и 2 супени лъжици канела.
Смесете всичко заедно, докато се получи сироп.
Налейте сиропа в подходящ съд.

Как да го използвате?

Приемайте по една супена лъжица два пъти на ден преди хранене или преди кардио-тренировка. Правете това в продължение на 3 седмици . Тогава ще трябва да направите почивка за няколко дни. Няма да съжалявате, резултатите са невероятни! В допълнение ще ви дадем списък от съвети, за да ви помогнем да подобрите паметта си и мозъчната функция. Просто трябва да бъдете последователни, за да получите най-добри резултати!

Розмарин: първият и най-мощен природен лек за подобряване на паметта и концентрацията. Неговите компоненти подобряват мозъчната функция. В допълнение, ароматът може да направи чудеса.

Цвеклото: зеленчук, пълен с естествени нитрати, цвеклото подобрява притока на кръв към мозъка и тялото.

Яйца: Можете да включите яйцата в диетата си, за да се подобри паметта ви. Яйченият жълтък съдържа холин, полезен за мозъка.

Риба: сардина, сьомга, риба треска са видовете риба, които са пълни с омега-3 мастни киселини за правилното функциониране на мозъка.

Авокадо: то помага за подобряване на притока на кръв в мозъка.

Червените боровинки: този сочен плод е пълен с антиоксиданти, които предпазват мозъка от окислително увреждане.

Лук: включете суров лук в диетата си, за да се подобри паметта ви.

Пълнозърнестите храни: комбинация от фибри, сложни въглехидрати и омега-3 прави пълнозърнестите храни в супер-храна за развитието на мозъка

Домати: много силен антиоксидант; Ликопенът предпазва мозъчните клетки от увреждане, причинено от свободните радикали, и прави чудеса за здравето на целия организъм.

Зелен чай: в състояние е да изостри паметта и да подобри силата на мозъка. Пийте 2-3 чаши пресен зелен чай. Тази билка може да се повиши нивото на концентрация и когнитивната функция.

Черният шоколад: съдържа мощни антиоксиданти и кофеин, които помагат за подобряване на паметта и повишаване на нивото на концентрация.

Куркума: Куркуминът може да подобри паметта и да предотврати възпаление.

Ябълки: един от най-добрите плодове, за да се поддържате в добра форма, но и ще ви помогнат да подобрите паметта си.