Назаем от Gigi Hadid

1
220
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модата винаги е била нещо обективно, въпреки че мнозинството от гилдията твърди точно обратното. Затова ние ще кажем така – модата за всеки e това, от което той има нужда.
Стилът ли? Тук вече говорим за съвсем различно понятие. Той винаги е субективен. И не на всеки му е лесно да си изгради и да се придържа към свой собствен стил. Разбираемо е и съвсем нормално – иначе всички щяхме да бъдем модни гении и гурута. Представете си да живеехме в свят, в който всеки е вещ в тази област и конкуренцията беше единственото социално явление, което задвижва общественото колело.
Когато точно вие се окажете от тези, които нямат свой стил или пък смятат, че нямат такъв (защото, дори липсата на определена стилова принадлежност, също е проява на стил, но различен от рамкираните норми), винаги можете да се обърнете за помощ към някоя звезда. Отваряте любимата Google търсaчка, в празното поле написвате името на звездата, на която симпатизирате, и започвате да разглеждате нейните визии в различни дни и моменти от денонощието. След това пазарът ви трябва да е сходен на нейния.
Има още един вариант, към който бихте могли да се обърнете – НИЕ. Представяме ви няколко COOL нещица, които ще ви свършат чудесна работа в настъпващите ‘духовити’ есенни дни. Този път си откраднахме визията на сладката Gigi Hadid.

КУПИ червен гащеризон

КУПИ сив кадифен гащеризон

КУПИ черен кадифен гащеризон

КУПИ черен разкроен гащеризон

КУПИ екстравагантен черен гащеризон над глезена с флорална шарка

КУПИ боти от еко кожа

КУПИ яке от изкуствена кожа – бордо

КУПИ зимно яке от изкуствена кожа – червено

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Gigi Hadid, вкус, гащеризон, мода, стил