Сензация! Откриха на Луната „селскостопански участъци“ (ВИДЕО)

1
141
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ентусиасти, поддържащи популярния канал в YouTube Disclose Screen, посветен на извънземните и конспирациите, споделиха със своите потребители поредното потенциално сензационно откритие. По думите на изследователите, те са разглеждали спътникови снимки от тъмната страна на Луната и са решили да хвърлят един поглед в кратерите на спътника.

Правейки това, уфолозите са обработили снимките с фоторедактор и неочаквано са забелязали в големите кратери на естествения спътник на Земята нещо доста подозрително. Так имало огромни зеленикави правоъгълници, които подозрително приличат на заснети от високо обработваеми от хората селскостопански участъци.

Наистина ли на най-близкото до нас небесно тяло има полета, които се обработват от извънземна цивилизация? Авторите на находката и много потребители  в мрежата предполагат, че да, това е напълно възможно. Междувременно, скептиците твърдят, че става дума за изкривявания на изображенията, предизвикани от компресията на спътниковата фотография.

Много изследователи са убедени, че тъмната страна на Луната, която не се вижда от Земята и където никога не е стъпвал човешки край, таи безброй загадки. И не е изключено, че предполагаемите полета със зелени посвети са само един пример за въпросните лунни чудеса. Естествено, това са най-вероятно не селски стопанства, а нещо друго, но все пак изкуствения произход на тези „лунни участъци“ е трудно да не бъде забелязан.

Източник: БЛИЦ

Свързани