Порцеланов комплект за торта 27 см. „Макове“. Модел 76-6934

3
288
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Красив порцеланов комплект за торта състоящ се от плато с големина 27 см. и шпатула с порцеланова дръжка, живописно изрисувани с червени макове – прецизна изработка от порцелан.

Ние от магазин Smart Choice Ви препоръчваме този комплект от порцелан като много подходящ за подарък за нов дом, за сватба, рожден или имен ден, а също така и за обновяване и разкрасяване на Вашия собствен дом.

С тoзи красив порцеланов комплект за торта ще се наслаждавате не само на прекрасно аранжирана трапеза, а и на красотата и изяществото на този продукт.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Изделия от порцелан“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом. Комплектът от порцелан се предлага в красива подаръчна кутия.

Размер на платото – 27 см.

Материал – порцелан Модел: 76-6934

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

цветя, макове, червени макове

комплект за торта, подарък за нов дом, подарък за сватба, подарък за юбилей