„Ливърпул“ с изненадващ ход към звезда на „Борусия Дортмунд“

1
291
Добави коментар

Джейдън Санчо

Ако се вярва на последните слухове, „Ливърпул“ се интересуват от младата звезда на „Борусия Дортмунд“ Джейдън Санчо.

Според английския вестник „Дъ Мирър“, талантливото крило е в полезрението на клубовете от „Висшата лига“ след като направи впечатляващ старт на сезона в Германия.

Настоящата форма на Санчо е впечатлила няколко престижни клуба в Европа, като неговата роля в „Борусия Дортмунд“ продължава да привлича вниманието на специалистите.

Бързото развитие на 18-годишния играч в гранда от „Бундеслигата“ „Борусия Дортмунд“ получи признание и на международната сцена, след като Гарет Саутгейт включи младежа в английския национален отбор в предстоящите мачове с Хърватска и Испания.

Според „Мирър“ интересът към Санчо е накарал „Борусия“ да смятат, че един ден той може да струва около сто милиона паунда.

„Ливърпул“ ще се конкурира с „Манчестър Юнайтед“, „Челси“, „Арсенал“ и „Тотнъм Хотспър“ за подписа на Санчо, чиято цена само ще се покачва с добрите му изяви за „Дортмунд“.

Джейдън Санчо е участвал в създаването на шест гола за своя тим през този сезон и е водач в „Бундеслигата“ по този параграф в началото на сезона.

Публикувано в Трансферни новини с етикети Борусия Дортмунд, Джейдън Санчо от vapostolov. Постоянна връзка.