Най-добрите и най-лошите зодии за любовна връзка

1
181
Добави коментар
mels
mels

Най-добрите и най-лошите зодии за любовна връзка
преди 4 дни
Астрология

Навигирането в сцената на срещите  може да бъде доста трудно. Трудно е да се разбере кой търси дългосрочен ангажимент и кой е в играта просто заради флирта. За щастие, астрологията може да ни помогне да разберем по-добре намеренията на нашия любовен интерес.

Да,  лесно е просто да питате: „Коя е зодията ти“, за да разберете дали новата страст ще бъде тази, която ще ви обвърше – или някой, който ще ви разтърси света Ви и  след това ще избяга.

В зависимост от това къде се намирате в любовния си живот, не всеки сценарий може да сработи … но поне ще знаете какво да очаквате за в бъдеще.

Ето какво трябва да знаете за знаците, независимо дали търсите временна заигравка или потенциално партньорство.

Тези знаци са най-доброто за флирт

ОВЕН
Както мъжкият, така и женският Овен са по природа импулсивни, така че те не се страхуват да се хвърлят на непознати. Те обичат да поемат шансове и са агресивни по природа, което означава, че те могат да ви убедят да опитате нови неща. Бъдете предпазливи – те се отегчават лесно и постоянно се нуждаят от предизвикателство. Опитайте се да не сте прекалено привързани.

БЛИЗНАЦИ
Естествено социални и остроумни, момчетата и момичетата на Близнаци са експерти в подържането на весело и леко настроение Не е чудно, че хората от този знак са идеална компания за губене на време. Те обичат да се разкарват, като в музеите и в най-хубавите открити пространства, така и в най-яките клубове. Тяхната спокойна природа ще направи неизбежната раздяла доста суха, и няма да има драма.

ВЕЗНИ
Прекрасните везни обичат любовта, но тези мъже и жени също могат да бъдат доста нестабилни, така че те имат тенденция да се промъкват от една връзка към друга. Докато привлечете вниманието им, те ще ви примамят с обич и тон на разбиране и подкрепа. Просто се пазете, те имат блуждаещо око и най-вероятно ще го последват в крайна сметка.

ЛЪВ
Лъвовете са електрически любовници и винаги са готови за нещо забавно и вълнуващо. И, разбира се,  са много бляскави. Не трябва да пропускате възможността да се заиграете с мъж или жена Лъв, защото те обичат да примамват и да възбуждат обекта на желанията си. Въпреки това, те са драматични, така че раздялата може да стане доста грозна, без значение колко време е продължила връзката.

СТРЕЛЕЦ
Приятелски авантюристи с голяма индивидуалност, стрелците определено обичат човека, с когото са. Те са поемат рискове и обичат да разширяват границите си, така че определено ще бъдете тласкани и подкрепяни да напуснат вашата комфортна зона по време на вашето време с тях. Тъй като мъжете и жените Стрелец са толкова свободни, повечето от тях се придържат към мотото „каквото стане, стане“, така че те няма да се много наранени, когато се разделите.

ВОДОЛЕЙ
Необичайни, но очарователни същества, Водолеите не обичат да се държат в рамки, което ги прави идеални за краткотрайни връзки. Въпреки че могат да бъдат доста дълбоки,  мъжете  и  жените Водолей всъщност не искат да изразяват или изпитват дълбоки емоции, което означава, че не трябва да се притеснявате за наранени чувства.

От тези зодии излизат най-добрите партньори:

 

ТЕЛЕЦ

Телците не само желаят стабилност и сигурност, но те обичат любовта. Не е чудно, че те са един от най-добрите партньори в зодиака. Мъжете и жените Телец ще ви убият от глезене в кухнята и в спалнята. Не забравяйте, че те са създания на комфорт и са страшно упорити, така че след като те са с Вас, те са с Вас и няма лесно да позволят да си тръгнете.

РАК
Търсите ли някой, който е чувствителен, възпитан и семейно ориентиран? Потърсете рак. Тези мили същества са за създаване на това, което те желаят най-много:  дом. Жените и мъжете рак ще работят усилено, за да изградят основа с вас и ще ви осигурят тонове емоционална подкрепа, нежност и разбиране.

ДЕВА
Девите са ангажирани същества. Тяхната силна практичност, голямата грижа и високите им стандарти правят Девите  експерти на темата кого не искат и по-важното – кого искат. Веднъж влюбени, те ще ви желаят цял живот. Въпреки, че са естествено предпазливи, Вие ще бъдете приятно изненадани от романтичното им (макар и практично) сърце.

СКОРПИОН
Да, мъжките и женски скорпиони са силно сексуални, но те също са придирчиви на тема с кого да споделят своите дълбоки чувства. Те трябва да се чувстват сигурни и уважавани, тъй като те ще споделят с Вас всичко, включително и тяхната мрачна страна, поради което те допускат само сериозни хора в живота и в сърцата си. Когато те обичат, те обичат силно.  Скорпионите наистина искат да намерят истинската си любов.

КОЗИРОГ
Козирозите са посветени на техните кариери и постижения, така че, ако те намерят време за вас Ви, може да вярвате, че значите много за тях. Поради високите стандарти и предпазливата си природа, след като мъж или жена на Козирог даде сърцето си, това означава, че дават всичко. Козирозите са зрели, светски ориентирани и искат да създадат стабилен живот за бъдещия си партньор и семейство. Ако Козирог Ви вижда  в своето бъдеще, може да вярвате, че то ще е светло.

РИБИ
Дълбоко чувствителни и любезни, Рибите лесно формират емоционални привързаности, а когато пропадат, те се разпадат много бързо и здраво. Рибите търсят някой, с когото да мечтаят и да създават. Поради тяхната чувствителна природа, бързите романси не се понасят от мъжете и жените риби и поради това те предпочитат да се ангажират  сериозно с някого. Нещата могат да се движат бързо с Риби, но можете да сте сигурни, че ще си заслужава, ако останете с тях.

близнаци
везни
водолей
дева
жена
знаци
зодиак
зодии
козирог
лъв