Лили прибира 900 бона от концертите :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
124
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

900 000 лева. Толкова ще спечели Лили Иванова за 72 часа на сцената. Родната прима ще изнесе три концерта в края на седмицата в зала 1 на НДК. Билетите за грандиозните спектакли са разпродадени. Проверка на „България днес“ установи, че родената в Кубрат певица ще трупне нови 900 000 лева към банковата си сметка. И това е чистата печалба за Иванова, след като заплати за наем на залата, на осветители, артисти и прочие.

 

Средно ценните книжа се търгуват между 80 и 90 лева. Капацитетът на залата е 3300, а тя със сигурност ще е препълнена. Освен това от реклами Иванова ще добави към сметката си още няколко хилядарки. Концертите в София винаги носят огромни дивиденти на родната прима. Всяка година Лили забогатява от тях с почти милион. Изпълнителката на „Ветрове“ направи два концерта през 2017 г. в НДК. Тогава залата се пръскаше по шевовете и затова Лили решава през тази да направи три, за да може повече фенове да я видят на сцената.

Преди години примата реши да направи спектакъл в столичната „Арена Армеец“, но големият наем там я спря и Иванова отново се върна към зала 1 на НДК, където сумата, която плаща за три дни, е в пъти по-малка от тази за ден в „Арена Армеец“. Всички концерти през годината бяха свръхуспешни за Иванова. В никой град нямаше свободно място за изявите й на сцената. Тя прибра солиден хонорар, който обаче не може да се сравни с приходите й в София. В столицата билетите са почти двойно по-скъпи, а местата, които залата предлага, са в пъти повече от тези в другите градове.