Душ панели Хансгрое – топ решения за пълноценно ползване на водата

3
308
Добави коментар
markcomm
markcomm

Пълна гама от удоволствие, състояща се различни видове струи, идващи от стационарен и ръчен душ,  в комбинация с цялостен воден масаж на тялото, посредством  странични душове.

Всички тези компоненти вече са интегрирани в лесните за инсталиране душ панели на Хансгрое. Особено привлекателна за семействата е регулируемата на височина душ панела Raindance Lift. Към продуктите

Предимства на душ системите hansgrohe:

Широка гама от продукти. Прегледайте нашите многобройни модели и ценови категории, намерeте своето собствено решение за душ и превърнете банята си в оазис за релаксация.   Бързо планиране. Ако желаете да обновите банята си бързо, тези цялостни решения са идеални. Те премахват необходимостта от време за планиране и инсталиране на отделни компоненти!

Лесна инсталация. Водопроводчикът просто свързва системата в душа или ваната на мястото на стария смесител (върху съществуващите връзки за вода). Без никакво досадно къртене на стената.

Душ системите hansgrohe са впечатляващи благодарение на иновативни функции като AirPower и QuickClean и XXL Performance.

Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти в България, предлагащи продукти hansgrohe, близо до вас.