Скандинавски минимализъм и възможности за пестене на пространство от Duravit

3
243
Добави коментар
markcomm
markcomm

В съвременните  жилища пространството, определено за тоалетна, понякога е твърде малко и ни се струва абсолютно невъзможно да разположим в него всички желани удобства.

Но има решения за такива малки помещения. Запознайте се със скандинавския минимализъм на Duravit! Дизайнерите на компания предлагат красива и същевременно практична идея за обзавеждане на малка тоалетна. Достойнствата й са не само в пестенето на пространство, но и в семплия стилен дизайн.

Тоалетна ME by Starck 37 х 57см. Конзолната тоалетна на дизайнера Филип Старк от колекцията ME by Starck е интерпретация на желанието за чистота и опростеност на линията. Тоалетната чиния е с размери, които пестят пространство, без да ви лишават от необходимия комфорт.

Тоалетна седалка с биде SensoWash Това е звездата на целия ансамбъл – тънка седалка с функции на биде. Комбинацията от плосък капак и седалка е новаторска форма, даваща на ансамбъла традиционен и същевременно елегантен вид. Функциите, които предлага са: „Задно измиване“, „Дамско измиване“ или „Комфортно измиване“. Интегрираният нагревател прави възможно поддържането на постоянна температура на водата, като температурата се настройва по желание

Мивка Luv 63 х 45 см. Колекция Luv предлага  подходящи решения за малки бани. Необикновеният дизайн на серията Luv, проектиран от Сесили Манц, съчетава скандинавския минимализъм с вечната елегантност. Нежните форми следват строга геометрия. Luv се определя от точни, ясни и фини форми и краища. Висококачествената мивка от серията Luv е изработен от DuraCeram®, материал, който се използва за създаване на прецизни ръбове и заедно с овалната форма на купата, създава особено ясен и фин дизайн. Баните са снабдени със или без вградена платформа, която служи едновременно като рафт за сапун или други аксесоар, и като по този начин спестява място.