Спечелете мини хладилници,грамофони и още награди от Coca-Cola

3
449
Добави коментар
pgp

Предизвикай се с #ИграНаКенове Хей, готов ли си за супер забавните предизвикателства?

Всяка седмица ще пускаме нови яки видеа със звездите! Регистрирай кодовете под езика на кеновете и бъди готов за свежи емоции! А може и да грабнеш някоя от яките награди!

*Използвай кодовете от кеновете Coca-Cola Original Taste и Coca-Cola Без Захар. Всеки регистриран код ти носи 100 кредита, ключ, с който можеш да отключиш видео, и промо код, с който да играеш за ЯКИ НАГРАДИ.

„Участващи опаковки“ са кеновете Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар от 330 ml с промоционални кодове, позиционирани под езика на кена.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Активацията, са следните:

– мини хладилник (общо 40 бр., по 10 на седмица за период от 4 седмици)

– грамофон (общо 20 бр., по 5 на седмица за период от 4 седмици)

– персонално изживяване в “Escape room” Dextrophobia, заедно с Емил Конрад, Михаела Филева, Михаела Маринова и Ивайло Захариев (общо 8 печеливши, по 2-ма на седмица за период от 4 седмици)

Необходим брой кодове за съответните награди:

– мини хладилник – за участие за спечелване на мини хадилник е нужна регистрация на минимум 3 кода под езика на Coca-Cola и/или Coca-Cola Без Захар от 330 ml

– грамофон – за участие за спечелване на гамофон е нужна регистрация на минимум 3 кода под езика на Coca-Cola и/или Coca-Cola Без Захар от 330 ml

– персонално изживяване в “Escape room” Dextrophobia – за участие за спечелване на персонално изживяване е нужна регистрация на 8 кода под езика на Coca-Cola и/или Coca-Cola Без Захар от 330 ml.